Voorspelling TOTO KNVB Beker: wordt het weer gelijk bij NEC tegen Fortuna Sittard?

TOTO KNVB Beker | TOTO

Het toernooi om de TOTO KNVB Beker is weer van start en de loting voor de eerste ronde leverde één duel tussen twee Eredivisieclubs op. In Nijmegen ontvangt NEC Fortuna Sittard en dat betekent dat voor of de nummer 10 of de nummer 11 van de Eredivisie het bekertoernooi er al na één rondje op zit!

NEC – Fortuna Sittard
1e ronde TOTO KNVB Beker
19 oktober 2022
21.00 uur, De Goffert, Nijmegen

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

NEC verloor afgelopen weekend met 2-0 bij Sparta en daarmee kwam er een einde aan een wel heel opvallende reeks. Zeven keer op rij speelde NEC gelijk: twee keer met 0-0, liefst vijf keer met 1-1. Fortuna Sittard deed het iets beter afgelopen weekend en bleef ook in de vierde wedstrijd onder de nieuwe trainer Julio Velazquez ongeslagen. Thuis tegen RKC Waalwijk werd het 0-0.

Velazquez was in september toeschouwer bij het competitietreffen tussen NEC en Fortuna Sittard. De markante Spanjaard was even daarvoor aangesteld als opvolger van de ontslagen Sjors Ultee en zag vanaf de tribune hoe het – uiteraard – 1-1 werd in De Goffert. In het seizoen 2020/2021 stonden beide clubs ook in Nijmegen in het bekertoernooi tegenover elkaar. Ook toen werd het, je raadt het al, 1-1. Vorig seizoen won NEC in Sittard en Fortuna in Nijmegen. We mogen concluderen dat de verschillen tussen beide clubs verwaarloosbaar zijn. Alles wijst op een gelijkspel!

WEDTIP
Een gelijkspel > 3.05

Maar het is bekervoetbal en dus moet er een winnaar komen. In januari 2021 zorgde NEC uiteindelijk voor een stuntje door als eerstedivisionist Fortuna in de verlenging nog met 3-2 te verslaan, dit jaar zien we Fortuna wel als favoriet. De Limburgers boeken de laatste weken betere resultaten dan de ploeg van Rogier Meijer. Bekert Fortuna verder, dan krijg je 2,5 keer je inleg!

WEDTIP
Fortuna naar de volgende ronde > 2.50

Waar kun je NEC – Fortuna Sittard zien op tv?

De bekerwedstrijd tussen NEC en Fortuna Sittard is woensdagavond vanaf 21.00 uur te zien op het open kanaal van Fox. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur.

.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!