Voorspelling Nederland – België: op naar groepswinst!

Oranje fans - TOTO

Nederland is nog maar een kleine stap verwijderd van het finaletoernooi van de Nations League. Tegen België volstaat zelfs een kleine nederlaag om door te gaan. In de laatste wedstrijd voor het WK zal Oranje het niet zover willen laten komen, maar het publiek trakteren op een mooie avond. Lees hier onze voorspellingen en wedtips.

Nederland – België
Nations League
25 september 2022
20.45 uur, Johan Cruijff Arena, Amsterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Het Nederlands Elftal lijkt langzaam in WK-vorm te komen. Tegen Polen legde de ploeg van Louis van Gaal een goede wedstrijd op de mat. Bij tijd en wijle liet Oranje mooie aanvallen zien, en achterin werd nauwelijks iets weggegeven. Knap als je bedenkt dat de defensie tegenover misschien wel de beste spits ter wereld stond: Robert Lewandowski. De 0-2 was nog matige afspiegeling van de krachtsverhoudingen. België imponeerde ook tegen Wales. Met name in de eerste helft aan de hand van Kevin De Bruyne. Het werd 2-1 voor onze zuiderburen. Met de vorm lijkt het bij beide landen dus wel goed te zitten. Details kunnen zondag zomaar eens de doorslag geven. Het thuisvoordeel én het feit dat Nederland deze zomer de Rode Duivels in Brussel met maar liefst 1-4 versloegen, maakt dat wij Oranje als lichte favoriet zien.

WEDTIP
Nederland wint met handicap -1 > 4,00

Langzaam maar zeker lijkt hij onder Van Gaal een basisplek te hebben veroverd. Cody Gakpo mocht tegen Wales al beginnen als ‘nummer 10’. Afgelopen donderdag tegen Polen stond de PSV’er weer op die plek. In beide duels wist Gakpo het net te vinden. Hij heeft het momentum dus lekker te pakken. Kan Gakpo die opwaartse lijn doortrekken in de ‘Derby der Lage Landen’?

WEDTIP
Gakpo scoort > 3,30

Waar kun je Nederland – België zien op tv?

De Nations League-wedstrijd tussen Nederland en België is zondagavond vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 1. De voorbeschouwing begint om 20.15 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?