Voorspelling Nederland – Gibraltar: hoe reageert Oranje op pijnlijke nederlaag bij Frankrijk?

Oranje De Kuip | TOTO

Gibraltar is maandagavond de tweede horde voor het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2024 in Duitsland. Na de valse start tegen Frankrijk de ideale tegenstander voor Oranje het blazoen weer op te poetsen. Ook nu ligt een grote overwinning wel voor de hand.

Nederland – Gibraltar
EK-kwalificatie
27 maart 2023
20.45 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

En met ‘ook nu’ doelen we natuurlijk op de tegenslagen die Oranje de afgelopen week te verduren heeft gehad. Maar zelfs al stelt Ronald Koeman maandag de b-garnituur op, dan nog moet Nederland flink wat doelpunten kunnen maken. Kleine landen bestaan niet meer, is de laatste jaren een veelgehoorde stelling, maar met Gibraltar krijgt Oranje toch echt een internationale dreumes op bezoek. In de WK-kwalificatie van 2022 speelde Nederland ook tegen het Britse overzeese gebied en toen werd het 0-7 en 6-0. Uitslagen waar we nu ook wel weer rekening mee mogen houden. Tegenover een score van 7-0 staat een mooie quotering van 7.00!

WEDTIP
Correct score Nederland wint met 7-0 > 7.00

Tegen Frankrijk viel Wout Weghorst al na een halfuur spelen in en ook tegen Gibraltar zal de spits van Manchester United zijn minuten naar verwachting weer gaan maken. De boomlange aanvaller zal ook tegen het kleine Gibraltar weer gretig als altijd zijn. Voor Weghorst maakt het niet uit of hij scoort in de kwartfinale van een WK tegen Argentinië of in de EK-kwalificatie tegen Gibraltar. Scoort Weghorst met zijn hoofd, dan pak je 2,5 keer je inleg!

WEDTIP
Weghorst maakt een kopgoal > 2.50

Waar kun je Nederland – Gibraltar zien op tv?

De wedstrijd tussen Nederland en Gibraltar is maandagavond vanaf 20.45 uur live te zien op Nederland 3.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?