Voorspelling Nederland – Gibraltar: zorgen de buitenspelers voor de goals en assists?

Nederland Schotland - TOTO

Tegen Letland viel de productie wat tegen, maar werd het dankzij het gelijke spel tussen Noorwegen en Turkije toch een uitstekende avond voor het Nederlands Elftal. Tegen Gibraltar zal de score ongetwijfeld wat hoger oplopen!Nederland – Gibraltar
WK-kwalificatie
11 oktober 2021
20.45 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIESDe uitvoering was matig, het resultaat uitstekend. Nederland boekte een magere 0-1 overwinning bij Letland en door de puntendeling bij Turkije-Noorwegen volstaat in de laatste wedstrijd thuis tegen de Noren zelfs een gelijkspel voor een rechtstreeks ticket voor het WK. Dan moet er natuurlijk wel in en tegen Montenegro gewonnen worden, en maandag in De Kuip van Gibraltar. Dat laatste lijkt een formaliteit. In het dwergstaatje won Oranje in maart van dit jaar met 0-7 en dat was nog een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen. De grote vraag maandagavond is een toepasselijke in Rotterdam: we gaan winnen, maar met hoeveel?

In Gibraltar was Steven Berghuis de grote man voor Oranje. Hij brak diep in de eerste helft de ban en zorgde vlak na rust voor de assist bij de 0-2. Een halfjaar later is er veel veranderd voor Berghuis. Hij verruilde Feyenoord voor Ajax en groeide bij het Nederlands Elftal uit tot onbetwiste basisspeler. Ook maandag zal Louis van Gaal weer een beroep op hem doen. Stelt Berghuis bij twee van de hopelijk vele doelpunten een medespeler in staat te scoren? Dan pak jij vier keer je inleg!

WEDTIP
Berghuis geeft 2 assists of meer > 4.00Berghuis is bij Van Gaal de onbetwiste rechtsbuiten, en in de ogen van de bondscoach ook de énige rechtsbuiten die hij tot zijn beschikking heeft. Op links is die spoeling wat minder dun. Cody Gakpo speelde er tegen Letland, en nu hij geblesseerd is afgevallen zal Noa Lang tegen Gibraltar zijn debuut in de basis maken. Tegen de Letten viel de speler van Club Brugge al in voor zijn officiële debuut en maandag mag hij het dus vanaf de aftrap laten zien. Met zijn onbevangenheid is Lang een ideale speler voor een wedstrijd tegen een tegenstander als Gibraltar. We verwachten dat de rappe buitenspeler minstens één doelpuntje mee zal pikken. En misschien wel meer ook. Scoort Lang in beide helften, dan kan dat wel eens heel lucratief voor jou zijn!

WEDTIP
Lang scoort in beide helften > 5.50

Waar kun je Nederland – Gibraltar zien op tv?

De wedstrijd Nederland – Gibraltar is maandagavond vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 3.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!