Voorspelling Nederland – Montenegro: Oranje wil vertrouwen tanken richting cruciaal duel

Nederlands Elftal - TOTO

Na de 1-1 tegen Noorwegen kan het Nederland Elftal zich geen misstap meer veroorloven richting plaatsing voor het WK. Vooral het duel van dinsdag met Turkije wordt belangrijk. Het op papier mindere Montenegro lijkt zaterdag een ideale tegenstander om voor die wedstrijd vertrouwen te tanken.

Nederland – Montenegro
WK-kwalificatie
4 september 2021
20.45 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Louis van Gaal had de start van zijn derde termijn als bondscoach anders voorgesteld. Iedereen verwachtte wel een overwinning op Noorwegen. Het liep anders. Oranje keek na twintig minuten tegen een achterstand aan door een goal van het fenomeen Erling Haaland. Davy Klaassen zette Nederland voor rust weer op gelijke hoogte. In de tweede helft kwamen ‘we’ eigenlijk geen moment in de buurt van drie punten, op een megakans in blessuretijd voor Denzel Dumfries na. Gezien het matige optreden tegen de Noren verwachten wij niet dat het Nederlands Elftal erop los scoort tegen Montenegro.

WEDTIP
Nederland wint met twee goals verschil > 3,75

Er waren dus weinig lichtpuntjes aan Nederlandse zijde. Een van de uitzonderingen was Klaassen. Niet alleen met zijn doelpunt, maar ook met zijn energieke spel onderscheidde hij zich. De Ajacied is sowieso al aardig op dreef in deze kwalificatiereeks. Vier wedstrijden, twee goals en twee assists. Als Klaassen ook tegen Montenegro op het scorebord verschijnt, kun jij bijna drie keer je inleg terug verdienen!

WEDTIP
Klaassen scoort en wint > 2,87

Mogen we nog iets van Montenegro verwachten? Als we naar de stand in groep G kijken doet het Balkanland nog volop mee voor de poulewinst. Met zeven punten uit vier wedstrijden heeft Montenegro zelfs evenveel punten als Nederland en Noorwegen. De ploeg van bondscoach Miodrag Radulović hield afgelopen woensdag koploper Turkije op een knap 2-2 gelijkspel. Onze voorspelling is dat Montenegro tegen Nederland wel te kort komt, maar een goaltje moet er wel inzitten!

WEDTIP
Nederland wint en beide teams scoren > 2,56

Waar kun je Nederland – Montenegro zien op tv?

De wedstrijd Nederland – Montenegro is zaterdagavond vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 1. De voorbeschouwing begint om 20.20 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!