Voorspelling Nederland – Qatar: onverwacht belangrijk duel

Nederland - Qatar - TOTO

Weinigen hadden gedacht dat de laatste poulewedstrijd van Nederland tegen Qatar nog ergens om zou gaan. De realiteit is anders. Door het gelijke spel tegen Ecuador moet Oranje nog flink aan de bak om de achtste finale te bereiken. Normaal gesproken mag Qatar geen probleem vormen voor het Nederlands Elftal, maar we hebben gekkere dingen gezien dit WK…

Nederland – Qatar
Groep A WK 2022
29 november 2022
16.00 uur,
Al Baytstadion, Al Khawr (Qat)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Het houdt nog niet over wat Nederland op dit WK laat zien. In het duel met Senegal gingen de mannen van bondscoach Louis van Gaal pas erg laat echt voetballen. Het resulteerde wel in een 0-2 zege. In de tweede wedstrijd tegen Ecuador begonnen ‘we’ nog uitstekend. Al na zes minuten schoot Cody Gakpo de 1-0 binnen. Dat was eigenlijk het enige wapenfeit van Oranje. Niet geheel onterecht kwam Ecuador vlak na rust op gelijke hoogte. De 1-1 voelde als een nederlaag. Door het gelijke spel is Nederland ook nog niet zeker van de achtste finale. Wij verwachten niet dat plaatsing daarvoor nog in gevaar komt. Qatar maakt tijdens dit WK nou niet bepaald een goede indruk. En zelfs puntenverlies tegen het gastland hoeft niet fataal te zijn. Ondanks het matige spel van het Nederlands Elftal tot nu toe, zien we het niet zover komen. Onze voorspelling is een kleine overwinning.

WEDTIP
Nederland wint met 2-1 > 8,50

Een van de weinige lichtpuntjes aan Nederlandse zijde is Cody Gakpo. De PSV’er maakte zowel tegen Senegal als tegen Ecuador de eerste treffer van de wedstrijd. De 23-jarige aanvaller verkeert sowieso in uitstekende Oranje-vorm. In zijn laatste vijf interlands scoorde Gakpo vier keer. Hiermee is hij al niet meer weg te denken uit de basis. Lukt het de 11-voudig international voor de derde keer op rij de eerste goal te maken? Het geeft een heerlijke quotering!

WEDTIP
Gakpo scoort eerste doelpunt van wedstrijd > 5,60

Waar kun je Nederland – Qatar zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Nederland en Qatar is dinsdagmiddag vanaf 16.00 uur live te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?