In de poule des doods mag Frankrijk zich al opmaken voor de achtste finale. Maar gebeurt dat rechtstreeks door als groepswinnaar of nummer twee te eindigen of als beste nummer drie? Duitsland en Portugal, met ieder drie punten, jagen ook op de koppositie. Het belooft een spannende avond te worden!

Portugal – Frankrijk
Groep F EK 2020
23 juni 2021
21.00 uur, Puskás Aréna, Boedapest (Hon)

SPEEL MEE!

Een kraker van jewelste: de Europees kampioen tegen de wereldkampioen! Afgelopen weekend liepen beide landen tegen een gevoelige tik aan. Portugal werd met 2-4 overklast door Duitsland. Frankrijk kwam tegen de zwakke broeder Hongarije niet verder dan 1-1. De Portugezen hebben drie punten en kunnen bij een nederlaag tegen de Haantjes nog overal naast grijpen. Daarom verwachten wij wel het nodige van de titelhouder. Zeker omdat de Fransen al zeker zijn van de achtste finale. Wie staat er eigenlijk altijd op als het moet? Juist, jullie weten het antwoord al!

WEDTIP
Ronaldo scoort eerste goal en wint > 6,00

Duitsland – Hongarije
Groep F EK 2020
23 juni 2021
21.00 uur, Allianz Arena, München (Dui)

SPEEL MEE!

Na de oorwassing van Duitsland tegen Portugal wordt Die Mannschaft direct gezien als belangrijke titelkandidaat. De vraag is of de Duitsers dat goede spel ook op de mat kunnen leggen tegen een mindere tegenstander. Van onderschatting zal in ieder geval geen sprake zijn bij de mannen van bondscoach Joachim Löw. Want die hebben natuurlijk ook gezien hoe Hongarije de wereldkampioen in bedwang hield. Wij gaan ervan uit dat die remise een incident was, en dat Duitsland de Hongaren ‘gewoon’ met ruime cijfers verslaat.

WEDTIP
Duitsland wint met handicap -3 > 3,70

Waar kun je de ontknoping van poule F zien op tv?

Alle wedstrijden van het EK 2020 worden uitgezonden door de NOS. Portugal – Frankrijk is woensdagavond vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1. Duitsland – Hongarije wordt gelijktijdig uitgezonden op NPO 3.

Voorspelling groep F

Lees ook onze voorspelling voor groep F.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots