Voorspelling PEC Zwolle – Ajax: een nieuwe grote uitslag in aantocht?

Erik ten Hag - TOTO

De interlandbreak zit er weer op, tijd voor de Eredivisie! Ajax gaat zaterdagavond op bezoek bij het nog puntloze PEC Zwolle. Een grote uitslag lijkt in aantocht, of richten de Zwollenaren zich juist tegen de landskampioen op?

PEC Zwolle – Ajax
Eredivisie
11 augustus 2021
18.45 uur, IJsseldeltastadion, Zwolle

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

De nipte 0-1 nederlaag tegen Vitesse bood PEC Zwolle-trainer Art Langeler nog enige houvast, maar de met 2-0 verloren uitwedstrijd bij promovendus NEC deed dat al wat minder. In Tilburg verloor PEC twee weken geleden ook nog eens bij Willem II en is nu als enige Eredivisionist nog zonder punten en daarmee automatisch hekkensluiter. Langeler zal zich vooral zorgen maken over het vertoonde spel van zijn ploeg, en dan komt ook nog eens Ajax op bezoek.

De Amsterdammers revancheerden zich voor de interlandbreak tegen Vitesse van een fantasieloos optreden tegen FC Twente. De 1-1 in Enschede werd gevolgd door een voetbalshow waarbij Vitesse blij mocht zijn dat het bij 5-0 bleef. Ajax moet het zaterdag wel stellen zonder Davy Klaassen, Nico Tagliafico en Lisandro Martinez, maar ook zonder dit drietal verwachten wij een grote uitslag in het voordeel van de Amsterdammers.

WEDTIP
Aantal doelpunten Ajax +3.5 > 2.70

Geen Klaassen dus, die midweeks zijn status als ‘Mister 1-0’ weer eens waarmaakte door de openingstreffer te verzorgen voor Oranje tegen Turkije. Tegen Vitesse maakte de aanvallende middenvelder voor de verandering eens de laatste goal. Toen tekende Antony voor de eerste treffer. De Braziliaan maakte zijn rentree in de basis nadat hij de seizoensstart grotendeels had gemist vanwege de Olympische spelen, waar hij met zijn team goud won. Mede door zijn doelpunt groeide Antony uit tot man van de wedstrijd tegen Vitesse en de verwachting is dat de buitenspeler ook tegen PEC Zwolle weer mag beginnen. Zijn treffer tegen de Arnhemmers viel al na vijf minuten. Scoort de Braziliaan opnieuw in de eerste tien minuten? Je krijgt er maar liefst 16 keer je inleg voor!

WEDTIP
Antony scoort in eerste 10 minuten > 16.00

Waar kun je PEC Zwolle – Ajax zien op tv?

De wedstrijd PEC Zwolle – Ajax is zaterdagavond vanaf 18.45 uur live te zien op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!