Voorspelling Polen – Argentinië: Robert Lewandowski vs. Lionel Messi

Polen - Argentinië - TOTO

Argentinië moet nog serieus om de bak voor een plekje in de achtste finales van het WK. Een overwinning op Polen is daarvoor vereist, willen de Zuid-Amerikanen niet afhankelijk zijn van het resultaat bij Saudi-Arabië – Mexico. Slagen Lionel Messi en co. daar ook in?

Polen – Argentinië
Groep C WK 2022
30 november 2022
20.00 uur, Stadion 974, Doha

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Vele voetbalexperts waren het erover eens, Argentinië had misschien wel de beste papieren om dit wereldkampioenschap te winnen. Maar alles en iedereen kwam van een koude kermis thuis toen La Albiceleste totaal onverwachts verloor van het ‘nietige’ Saudi-Arabië. Volgens de cijfers was dit zelfs de grootste WK-stunt ooit. Argentinië stond tegen Mexico al direct met de rug tegen de muur. Er moest gewonnen worden om de titeldroom levend te houden. En wie anders dan Messi brak de ban. Met een heerlijk afstandsschot maakte hij de 1-0. Enzo Fernandez bepaalde de eindstand op 2-0. Argentinië wordt inmiddels niet meer gezien als titelfavoriet nummer één. Maar plaatsing voor de volgende ronde mag geen probleem zijn. En dat gebeurt met een overwinning op Polen.

WEDTIP
Halftime/Fulltime: Gelijkspel/Argentinië > 3,85

Argentinië – Polen is natuurlijk ook een confrontatie tussen twee van de beste aanvallers ter wereld: Messi en Robert Lewandowski. Beiden waren dit WK al trefzeker. De sterspeler van Paris Saint-Germain scoorde tegen Saudi-Arabië en Mexico. Lewandowski had voor dit WK nog nooit gescoord op het wereldkampioenschap. Tegen Saudi-Arabië brak hij eindelijk de ban. Komen beide supersterren woensdag weer tot scoren?

WEDTIP
TOTO Special: Messi en Lewandowski scoren > 8,00

Waar kun je Polen – Argentinië zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Polen en Argentinië is woensdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?