Paris St. Germain heeft na de 2-3 overwinning in München de beste papieren voor het bereiken van de halve finale, maar wie die wedstrijd heeft gezien weet dat het nog allerminst gespeeld is! Wordt het in Parijs opnieuw een spektakelstuk?

PSG – Bayern München
Kwartfinale Champions League
13 april 2021
21.00, Parc des Princes, Parijs (Fra)

Het gemis van topscorer Robert Lewandowski liet zich vorige week voelen bij Bayern. De geblesseerde spits zal ongetwijfeld met lede ogen hebben toegezien hoe zijn ploeggenoten in de heenwedstrijd tegen PSG kans op kans misten. Liefst 31 keer doelpogingen had Bayern nodig voor twee treffers. De Fransen schoten zes keer op doel en scoorden drie keer. Krijgen we dinsdag in Parijs een vergelijkbare wedstrijd, dan kunnen we ons niet voorstellen dat de ploeg van Hansi Flick opnieuw zoveel kansen gaat missen.

WEDTIP
Bayern naar volgende ronde > 3.00

Dan moeten de Duitsers wel het gevaar Kylian Mbappé beteugelen. De rappe Fransman verkeert in bloedvorm. In de heenwedstrijd tegen Bayern scoorde de spits twee keer, wat zijn totaal in de laatste vier Champions League-duels op acht brengt. En dat Mbappé in topwedstrijden op zijn best is, bewees hij ook in de topper tegen Olympique Lyon eind vorige maand. Ook toen scoorde de topscorer van de Lique 1 twee keer. Lukt hem dat ook dinsdag tegen Bayern weer?

WEDTIP
Kylian Mbappé scoort twee keer of meer > 6.50

Bayern door en Mbappé scoort twee keer. Je ziet, we verwachten opnieuw een spektakelstuk tussen PSG en Bayern München. In de heerlijke wedstrijd van vorige week slaagden beide ploegen erin in beide helften te scoren. Onze laatste wedtip gaat over een herhaling van dat gegeven. Slagen zowel PSG als Bayern er opnieuw in voor en na rust te scoren? Dat levert je liefst 7,5 keer je inleg op!

WEDTIP
Beide ploegen scoren in beide helften > 7.50 (WAS 7.00)

Waar kun je PSG – Bayern München zien op tv?

PSG – Bayern München is dinsdag vanaf 21.00 uur te zien op SBS6 en op Ziggo Sport op het gratis kanaal en op Ziggo Sport Voetbal.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots