Voorspelling PSV – Arsenal: kan thuisploeg nu meer tegenstand bieden?

PSV Koning TOTO

De 1-0 van vorige week in Londen was nog een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen tussen Arsenal en PSV. The Gunners hadden verreweg het meeste balbezit en veel meer schoten op doel. Nadat de Eindhovenaren dit weekend ook verloren van FC Groningen heeft het een klein wonder nodig voor een goed resultaat tegen Arsenal.

PSV – Arsenal
Poulefase Europa League
27 oktober 2022
18.45 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Natuurlijk, PSV wist dat het een lastige avond zou krijgen in het Emirates Stadium. Arsenal was en is niet voor niks koploper in de Premier League. Door een aantal goede resultaten in oktober, rekenden de mannen van trainer Ruud van Nistelrooij zich stiekem wel een beetje rijk. Maar PSV kwam van een koude kermis thuis. Illustratief: de Londenaren schoten 25 keer op doel, de Brabanders slechts vier keer. Toch lukte het Arsenal nooit PSV de genadeklap uit te delen. Dat ene doelpunt gaf aan dat de formatie van Mikel Arteta weinig effectief is. Dat blijkt ook uit de laatste vier wedstrijden, waarin Arsenal telkens maar één keer tot scoren kwam. Desondanks zien wij dit PSV geen punt(en) pakken. Onze voorspelling is – wederom – een kleine zege voor The Gunners.

WEDTIP
Arsenal wint met 0-1 > 9,00

Hij staat niet bepaald te boek als een goalgetter. Granit Xhaka is een middenvelder die meer defensieve dan aanvallende taken heeft. Deze week bewees de Zwitser toch ook met doelpunten belangrijk te kunnen zijn voor Arsenal. Tegen PSV maakte Xhaka de enige treffer van de wedstrijd. Bij de 1-1 tegen Southampton was de international weer de enige op het scoreformulier namens de Londenaren. Heeft Xhaka de smaak te pakken en weet hij ook in het Philips Stadion te scoren?

WEDTIP
Xhaka scoort en wint > 7,00

Waar kun je PSV – Arsenal zien op tv?

De wedstrijd tussen PSV en Arsenal is donderdagavond vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?