Voorspelling PSV – Monaco: verdubbel je inleg met winst Eindhovenaren!

PSV - TOTO

Een belangrijke wedstrijd voor PSV in de Europa League. Bij winst op directe concurrent AS Monaco kan de ploeg van Roger Schmidt een grote stap zetten richting de achtste finale. Wat mogen we verwachten van het duel tussen de koplopers van groep B?PSV – AS Monaco
Europa League
21 oktober 2021
21.00 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIESPSV beleeft tot nu toe een aardig seizoen. Weliswaar werd de groepsfase van de Champions League niet bereikt, maar het verloor nog niet een niveau lager; één keer winst, één keer gelijk. Ook in de Eredivisie doen de Eindhovenaren goed mee bovenin. De achterstand op koploper Ajax is slechts één punt. Tegenstander AS Monaco heeft net als PSV ook vier punten. Maar in tegenstelling tot PSV wil het in de eigen competitie nog niet zo vlotten voor de Monegasken. We vinden de formatie van Niko Kovac, die onze landgenoot Myron Boadu meestal op de bank zet, terug op een tiende plek in de Ligue 1. Op basis daarvan én het thuisvoordeel van PSV, durven wij de voorspelling wel aan dat de Brabanders gaan winnen. Met een PSV-overwinning kun jij je inleg ruim verdubbelen!

WEDTIP
PSV wint > 2,24

Waar kun je PSV – AS Monaco zien op tv?

De wedstrijd PSV – AS Monaco wordt donderdag vanaf 21.00 uur live uitgezonden op Veronica en ESPN 2.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!