Voorspelling PSV – Benfica: laatste horde richting de groepsfase!

PSV Galatasaray Zahavi - TOTO

Het is dinsdagavond erop of eronder voor PSV in de return tegen Benfica. Na de 2-1 nederlaag in Lissabon moeten de Eindhovenaren winnen om het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken!

PSV – Benfica
Voorronde Champions League
24 augustus 2021
21.00 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

PSV verloor dan wel in Portugal, maar de ploeg van Roger Schmidt zal niet vol teleurstelling van het veld zijn gestapt. Twee onachtzaamheden in de defensie in de eerste helft zorgden voor een 2-0 achterstand bij rust en even leek PSV op weg naar een ruime nederlaag, maar de Brabanders raakten niet in paniek en lieten in de tweede helft zien absoluut niet onder te doen voor de Portugese topclub. Via de uitblinkende Cody Gakpo werd het al snel 2-1 en als PSV zichzelf iets kon verwijten vorige week was het wel dat het daarbij bleef. Het optreden bood voldoende perspectief voor de return in Eindhoven en wij denken dat PSV het karwei gaat klaren.

WEDTIP

PSV wint en meer dan 2,5 doelpunten > 2.75

Ook in de competitiewedstrijd tegen SC Cambuur was Gakpo afgelopen zaterdag weer belangrijk voor zijn ploeg. De middenvelder verzorgde de assist bij de openingstreffer van Davy Pröpper en hoefde bij een veilige 2-0 ruststand in de tweede helft niet meer in actie komen. Schmidt spaarde daarmee de neo-international, die in de return tegen Benfica weer zal willen uitblinken. Een winnend PSV met een doelpunt van Gakpo levert je bijna 4,5 keer je inleg op!

WEDTIP
Gakpo scoort en wint > 4.33

En denk jij nou net als wij aan een doelpuntrijke zege voor PSV op Benfica met een doelpunt van Gakpo? Zet dan de Bet Builder in. Combineer de eerdere twee wedtips en er staat een mooie quotering van 6,50 op je te wachten!

WEDTIP
Bet Builder PSV wint, meer dan 2,5 doelpunten en Gakpo scoort > 6.50

Waar kun je PSV – Benfica zien op tv?

De wedstrijd PSV – Benfica is dinsdagavond live te zien op SBS6. De wedstrijd begint om 21.00 uur, de voorbeschouwing een halfuur eerder.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!