Voorspelling PSV – Bodø/Glimt: doen de goudhaantjes het weer voor PSV?

PSV Koning TOTO

Het zal voor PSV even schakelen zijn geweest. De Eindhovenaren stonden op de drempel van de Champions League, maar gingen toch kopje onder tegen Rangers. De Europa League voelt ongetwijfeld als een ‘troosttoernooi’. Het vizier moet echter al direct op scherp staan tegen het lastige Bodø/Glimt.

PSV – Bodø/Glimt
Europa League Poule A
8 september 2022
18.45 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Bodø/Glimt is de laatste jaren naam aan het maken in eigen land en Europa. In 2020 en 2021 legde de Noorse club beslag op de landstitel. Vorig seizoen reikte het tot de kwartfinale van de Conference League, waarin de latere winnaar AS Roma de betere bleek. Bodø/Glimt is dus een club om serieus rekening mee te houden. Wij verwachten dan ook niet dat PSV een makkelijke avond gaat krijgen. Toch zien wij de ploeg van Ruud van Nistelrooij wel winnen. Zijn mannen speelden het chagrijn van de uitschakeling tegen Rangers aardig van zich af door met 1-6 en 7-1 te winnen van respectievelijk Excelsior en FC Volendam. Natuurlijk, dat zijn promovendi, maar het heeft het vertrouwen ongetwijfeld wel een boost gegeven. Van die dertien goals werden er acht gemaakt door het koppel Xavi Simons-Cody Gakpo. Verschijnen zij donderdag ook op het scorebord voor een winnend PSV? Check deze lekkere Betbuilder!

WEDTIP
Betbuilder: PSV wint, Gakpo & Simons scoren > 6,00

Waar kun je PSV – Bodø/Glimt zien op tv?

De wedstrijd tussen PSV en Bodø/Glimt is donderdagavond vanaf 18.45 uur live te zien bij Veronica en ESPN 2. De voorbeschouwing op beide zenders begint om 18.00 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO?