Voorspelling PSV – FC Emmen: vier keer je inleg bij twee treffers Luuk de Jong!

PSV Koning TOTO

Het zijn tropenweken voor PSV. In Eindhoven draait het deze weken vooral om het bereiken van de Champions League, en dan start tussen de wedstrijden tegen AS Monaco door ook de Eredivisie nog eens. FC Emmen is zaterdag de eerste tegenstander en PSV zal toch vooral zo weinig mogelijk energie willen verspelen.

PSV – FC Emmen
Eredivisie
6 augustus 2022
20.00 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

In Monaco slaagde PSV er afgelopen dinsdag niet in een 0-1 voorsprong over de streep te trekken. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij oogde vermoeid in de slotfase en mocht uiteindelijk de handen dichtknijpen met een gelijkspel. Die vermoeidheid stond niet op zich. Drie dagen voor het duel in het prinsendom leverde PSV nog een intense strijd tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal. Op weg naar de return komende dinsdag zullen de Eindhovenaren willen voorkomen opnieuw diep te moeten gaan. Promovendus FC Emmen lijkt daarvoor de ideale tegenstander. Snelle doelpunten zullen PSV goed van pas komen.

WEDTIP
1e helft aantal doelpunten PSV +1.5 > 2.62

Voor de doelpunten kijken we dan natuurlijk naar Luuk de Jong. De spits keerde deze zomer na drie Spaanse jaren terug naar Nederland, terug naar zijn oude liefde PSV. Van 2014 tot 2019 was De Jong in 159 competitiewedstrijden voor de Eindhovenaren al goed voor 94 treffers. In zijn 160e Eredivisiewedstrijd voor PSV zal de aanvoerder ongetwijfeld een stuk dichter bij de honderd willen komen. Tegen Ajax en Monaco scoorde De Jong nog niet, tegen FC Emmen voor eigen publiek verwachten we wel doelpunten van de international. Maakt hij er twee, dan pak jij vier keer je inleg!

WEDTIP
Luuk de Jong scoort twee keer of meer > 4.00

Waar kun je PSV – FC Emmen zien op tv?

De wedstrijd PSV – FC Emmen is zaterdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op het hoofdkanaal van ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.

Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO?