Voorspelling PSV – FC Groningen: haalt thuisploeg weer eens uit?

Philips Stadion - TOTO

Met FC Groningen krijgt PSV een geplaagde ploeg op bezoek. De Noorderlingen staan met dertien punten een na laatste. Groningen lijkt op voorhand de ideale tegenstander voor de Eindhovenaren om weer eens een makkelijke overwinning te boeken. De laatste keer dat PSV met drie goals verschil won was 30 oktober. Lukt dat zaterdag weer?

PSV – FC Groningen
Eredivisie
11 februari 2023
20.00 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Op dit moment is er eigenlijk geen peil te trekken op de vorm van de topploegen. Winnen, gelijkspelen, verliezen; het gaat werkelijk alle kanten op. Het maakt de Eredivisie wel zo spannend. Maar de trainers zitten met hun handen in het haar. Dat is bij Ruud van Nistelrooij niet anders. Vooral de nederlaag bij FC Emmen kwam hard aan. Na winst op Go Ahead Eagles en een 0-2 voorsprong bij Feyenoord leek PSV op de stijgende lijn weer te pakken te hebben. Toch dwongen de Rotterdammers alsnog de 2-2 af. Vervolgens namen de Brabanders eerder deze week revanche op FC Emmen in het bekertoernooi: 3-1. Hoewel de prestaties van PSV dus grillig zijn, mag een overwinning op Groningen geen probleem vormen. De formatie van trainer Dennis van der Ree zit in de hoek waar de klappen vallen. De laatste driepunter van Groningen dateert van 23 oktober tegen… Je raadt het al: PSV. Zo’n stunt is op dit moment totaal niet realistisch. We gaan voor een ruime zege voor PSV.

WEDTIP
PSV wint met 3-0 > 6,75

Het is niet zo gek dat PSV er al even niet in is geslaagd eens flink uit te halen. Het vertrek van Gody Gakpo naar Liverpool laat zich daarin duidelijk voelen. Sindsdien lukt het geen enkele PSV’er om een serie goals neer te zetten. In de zoektocht naar doelpunten zijn de Eindhovenaren uitgekomen bij Fabio Silva. De Portugees mocht van Van Nistelrooij twee keer invallen, en wist daarin nog niet te scoren. Of Silva nu wel een basisplek krijgt, is nog maar de vraag. Ongetwijfeld mag de huurling van Anderlecht wel weer minuten maken. Kan hij dan een goaltje meepikken? Als Silva in de tweede helft scoort, kun jij bijna drie keer je inleg terugverdienen!

WEDTIP
Fabio Silva scoort in tweede helft > 2,65

Waar kun je PSV – FC Groningen zien op tv?

De wedstrijd tussen PSV en FC Groningen is zaterdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op ESPN 1.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?