Voorspelling PSV – FC Groningen: hoe herstelt PSV van Europese dreun?

PSV Benfica - TOTO

Na de mokerslag die PSV midweeks te verwerken kreeg in de play-offs van de Champions League, wacht zaterdag de competitiewedstrijd tegen FC Groningen. Hoe hard dreunt de klap nog na in Eindhoven?

PSV – FC Groningen
Eredivisie
28 augustus 2021
20.00 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Voor PSV waren de druiven zuur dinsdagavond. Nadat Benfica al na een halfuur met tien man kwam te staan, leek de deur naar de Champions League wagenwijd open te staan. Maar de Eindhovenaren faalden in de afwerking. De grootste kans was voor Eran Zahavi, die van dichtbij de bal op de lat schoot. En dus rest voor PSV slechts de Europa League, waar zo vurig werd gehoopt op het miljardenbal. De teleurstelling zal nog wel even voelbaar blijven in Eindhoven. Voor het stugge FC Groningen lijkt er geen beter moment om naar het Philips Stadion af te reizen. Delen de Groningers een nieuwe tik uit aan PSV?

WEDTIP
Dubbele kans FC Groningen of gelijkspel > 3.10

Wedstrijden tussen PSV en FC Groningen in het Philips Stadion zijn zelden doelpuntrijk. In de laatste vijf edities vielen slechts acht doelpunten. Twee keer eindigde het in 0-0 en vorig seizoen won PSV nipt met 1-0. Het zegt veel over de kunst van het verdedigen die FC Groningen – zeker de laatste jaren onder Danny Buijs – prima beheerst. Houdt die defensie PSV in de editie van 2021 weer grotendeels van scoren? Met opnieuw een uitslag met minder dan 2 doelpunten pak je ruim 4,5 keer je inleg!

WEDTIP
Aantal doelpunten > 4.65

Waar kun je PSV – FC Groningen zien op tv?

De wedstrijd PSV – FC Groningen is zaterdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!