Voorspelling PSV – FC Midtylland: PSV opnieuw op jacht naar goede uitgangspositie!

PSV - TOTO

Na de dubbele overwinning tegen Galatasaray is het Deense FC Midtylland de volgende horde voor PSV op weg naar het hoofdtoernooi van de Champions League. Schieten de Eindhovenaren dinsdag opnieuw uit hun slof?

Nederland – Verenigde Staten
Voorronde Champions League
3 augustus 2021
20.00 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Want uit de slof schieten, dat deed PSV in de thuiswedstrijd tegen Galatasaray. De Turken werden met 5-1 nederlaag naar huis gestuurd en die ruime marge kwam in Istanboel geen moment in gevaar. De ploeg van Roger Schmidt won zelfs met 1-2 en plaatste zich zodoende relatief eenvoudig voor de derde voorronde. Grote smet was de onnodige rode kaart voor verdediger Olivier Boscagli, die daardoor de heenwedstrijd tegen FC Midtylland mist. De Denen schakelden in de vorige ronde Celtic uit. Na de 1-1 in Schotland werd het ook in Herning 1-1, en besliste Midtylland het treffen in de verlenging. Op papier lijkt de Deense formatie sterker dan Galatasaray, maar het moet vanwege een corona-uitbraak onder andere Pione Sisto en Henrik Dalsgaard missen. Kan PSV profiteren van die personele problemen bij de tegenstander en zich opnieuw een riante uitgangspositie voor de return verschaffen?

WEDTIP
PSV wint met handicap -2 > 2.85

In de return tegen Galatasaray waren Marco van Ginkel en Noni Madueke de doelpuntenmakers voor PSV. Eran Zahavi scoorde na drie Europese wedstrijden op rij minstens twee keer te hebben gescoord eens een keertje niet. Voor de wedstrijd tegen FC Midtylland kijken we toch weer naar de Israëlier. Nu Donyell Malen definitief is vertrokken bij PSV is Zahavi de onbetwiste leider in de Eindhovense voorhoede. Winnen de Brabanders dinsdag, dan verwachten we dat minstens één treffer wel op naam van Zahavi komt. Tegen Galatasaray zorgde hij met zijn eerste van in totaal drie doelpunten voor de openingstreffer. Geeft de spits PSV ook tegen FC Midtylland weer de eerste zet in de goede richting?

WEDTIP
Zahavi scoort eerste goal en wint > 4.25

Waar kun je PSV – FC Midtylland zien op tv?

De wedstrijd PSV – FC Midtylland is dinsdagavond live te zien op RTL7. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!