Voorspelling PSV – FC Twente: is PSV de tik van Ajax te boven?

PSV Koning TOTO

Een week de tijd had PSV om te herstellen na de enorme dreun die Ajax uitdeelde in de topper. Verliezen, oké. Maar de 5-0 deed wel erg veel pijn. Lukt het de nummer twee van de Eredivisie weer wat vertrouwen te tanken in de thuiswedstrijd tegen FC Twente?PSV – FC Twente
Eredivisie
30 oktober 2021
16.30 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIESDe laatste weken loopt het bij PSV een stuk minder dan aan het begin van het seizoen. Eerder deze maand won de ploeg van Roger Schmidt in de Eredivisie uiterst moeizaam van Sparta en PEC Zwolle. Daarna volgde een onnodige nederlaag in de Europa League tegen AS Monaco. Bij Ajax begon PSV nog aardig, maar werd het na rust zoek getikt. Daarbovenop kwamen ook nog eens blessures voor Noni Madueke en Cody Gakpo, die tegen Twente nog niet van de partij zijn. Over gebrek aan vorm gesproken, de Tukkers wonnen al drie duels op rij niet. Kortom, een duel tussen twee geplaagde teams. De laatste vier keer dat PSV en Twente elkaar troffen stond er drie keer een 1-1 op het scorebord. Stevenen we weer af op een gelijkspel met weinig goals?

WEDTIP
Gelijkspel en Under 2,5 goal > 6,80Het is zeker niet zo dat PSV weinig kansen heeft gekregen in eerder genoemde wedstrijden. Tegen Sparta schoten de Eindhovenaren twaalf keer tussen de palen, tegen PEC tien keer, Monaco: zes maal en Ajax-uit vijf. Ondanks absentie van Gakpo en Madueke blijft er genoeg aanvalslust in de ploeg van PSV zitten. Dus ook voor het duel met Twente denken wij dat PSV weer veelvuldig het vijandelijke doel onder vuur zal nemen. Daarom deze fijne wedoptie!

WEDTIP
PSV 10 of meer schoten op doel > 3,75

Waar kun je PSV – FC Twente zien op tv?

De wedstrijd PSV – FC Twente wordt zaterdag vanaf 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 2. De voorbeschouwing begint om 15.45 uur.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!