Voorspelling PSV – FC Twente: aanhaken of definitief afhaken!

PSV Koning TOTO

De top in de Eredivisie is dit seizoen breder dan ooit en dat betekent dat de topwedstrijden elkaar in hoog tempo afwisselen. Zondag staan PSV en FC Twente tegenover elkaar en willen de nummers vier en vijf nog een kansje op de titel houden dan moeten er gewonnen worden!

PSV – FC Twente 
Eredivisie
26 februari 2023
16.45 uur, Philips Stadion, Eindhoven

 

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

PSV werd donderdag ondanks een 2-0 overwinning op Sevilla uitgeschakeld in de Europa League. De winst was niet voldoende om de 3-0 nederlaag in Spanje goed te maken. Vooral in de eerste helft lieten de Eindhovenaren te weinig zien. Pas toen Ruud van Nistelrooij richting het eind van de wedstrijd alle registers opentrok kreeg het de nummer twaalf van La Liga een beetje aan het wankelen. De 2-0 viel te laat om het nog echt spannend te maken.

En dus won PSV wel, vijf dagen na het gelijke spel tegen FC Utrecht, maar eigenlijk ook weer niet. De Brabantse ploeg kwakkelt en heeft moeite het vertrek van Cody Gakpo en in mindere mate Noni Madueke op te vangen. PSV trok Fabio Silva aan, maar de Portugees moet het voorlopig nog doen met invalbeurten. Daarin scoorde hij tot nu toe twee keer, waaronder donderdag de tweede treffer tegen Sevilla. Scoort hij tegen FC Twente opnieuw als laatst?

WEDTIP

Fabio Silva scoort laatste doelpunt > 5.50

Als gezegd is het dus aanhaken of afhaken voor beide ploegen. De achterstand van PSV op koploper Feyenoord is zes punten, FC Twente volgt daar drie punten achter. En dan staan Ajax en AZ er ook nog tussen. Aan een gelijkspel heeft zowel PSV als FC Twente niets en dus is de kans op een open wedstrijd aanwezig. In de laatste zes wedstrijden van PSV vielen gemiddeld bijna vier doelpunten per wedstrijd en vorig seizoen werd het 5-2 voor de Eindhovenaren. Wint PSV weer in en doelpuntenfestijn?

WEDTIP
Betbuilder: PSV wint, meer dan 3,5 doelpunten en beide teams scoren > 4.20

Waar kun je PSV – FC Twente zien op tv?

De wedstrijd PSV tegen FC Twente is zondagmiddag vanaf 16.45 uur live te zien op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!