Voorspelling PSV – FC Utrecht: zelden puntenverlies voor PSV tegen Utrechters

PSV Koning TOTO

Met PSV en FC Utrecht staan zaterdagmiddag de nummer twee en vier van de Eredivisie tegenover elkaar en dus mogen we spreken van een heuse topper! Maar de historie belooft een weinig spannende middag in Eindhoven.PSV – FC Utrecht
Eredivisie
4 december 2021
16.30 uur, Philips Stadion, Eindhoven

https://sport.toto.nl/wedden/wedstrijd/194501/psv-vs-fc-utrecht”]BEKIJK ALLE WEDOPTIES[/button]Spelen tegen FC Utrecht heet op papier voor iedere club een lastige wedstrijd. Zo verloor Ajax dit seizoen nog met 0-1 in de eigen Johan Cruijff Arena van de ploeg van René Hake. Maar FC Utrecht is dan ook een echte angstgegner voor de Amsterdammers. Na PSV is er geen club die vaker op bezoek bij Ajax won dan Utrecht. Hoe anders is dat bij PSV. De laatste keer dat de Eindhovenaren in competitieverband in eigen huis niet wonnen van de Domstedelingen, was in 1996. En voor de laatste keer dat Utrecht won op bezoek bij PSV, moeten we nog veel verder terug. 41 jaar, om precies te zijn, naar het seizoen ’80/’81 toen het 2-3 werd. De historie wijst dus op een overwinning voor PSV, en wij denken daarbij dat beide teams gaan scoren. FC Utrecht bleef dit seizoen nog maar twee wedstrijden zonder doelpunt.

WEDTIP
PSV wint met 2-1, 3-1 of 4-1 > 3.75

Waar kun je PSV – FC Utrecht zien op tv?

De wedstrijd PSV – FC Utrecht wordt zaterdag vanaf 16.30 uur live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!