Voorspelling PSV – FC Volendam: scoort PSV weer vijf keer of meer?

PSV Koning TOTO

In de Champions League wilde het niet lukken voor PSV, maar in de Eredivisie draait de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij uitstekend. Drie wedstrijden gespeeld, negen punten en maar liefst vijftien doelpunten voor. Is PSV ook in de inhaalwedstrijd tegen FC Volendam weer op schot?

PSV – FC Volendam
Eredivisie
31 augustus 2022
18.45 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Bij de vlekkeloze competitiestart moet natuurlijk wel met een kritisch oog naar de tegenstanders worden gekeken. FC Volendam is woensdag na FC Emmen en Excelsior de derde promovendus die PSV treft en Go Ahead Eagles was de nummer dertien van het afgelopen seizoen. Maar vijftien doelpunten zegt wel iets over de aanvalsdrang van de Eindhovenaren. Zelfs zonder spits Luuk de Jong – die met een spierblessure enkele weken aan de kant staat – scoorde PSV zondag zes keer tegen Excelsior. Twee duels op rij dus minstens vijf doelpunten, als dat woensdag weer lukt pak je drie keer je inleg!

WEDTIP
Aantal doelpunten PSV +4.5 > 3.00

In onze voorbeschouwing op het duel van PSV bij Excelsior schreven we dit weekend al over Xavi Simons. De van PSG overgekomen middenvelder scoorde twee keer in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles en wij zagen hem ook wel scoren in Rotterdam. Dat was nog te laag ingezet, want Simons maakte opnieuw twee treffers. Met vier doelpunten is hij nu gedeeld topscorer van de Eredivisie en dat kan na woensdag zomaar eens alleen topscorer zijn. Van Nistelrooij zal ondanks zijn mindere spel in de eerste helft moeilijk om de middenvelder heen kunnen. En dan verwachten we ook tegen Volendam weer een doelpuntje van hem. En misschien wel weer twee!

WEDTIP
Xavi Simons scoort twee keer of meer > 10.00

Waar kun je PSV – FC Volendam zien op tv?

De wedstrijd tussen PSV en FC Volendam is woensdagavond vanaf 18.45 uur te zien op het hoofdkanaal van ESPN. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!