Voorspelling PSV – FC Zürich: loopt PSV weer over de Zwitsers heen?

Philips Stadion - TOTO

Met een 1-5 zege bij FC Zürich nam PSV vorige week op fraaie wijze revanche voor de blamage bij Cambuur een paar dagen eerder. Donderdag komen de Zwitsers naar Eindhoven en de vraag is natuurlijk of de Eindhovenaren opnieuw een grote zege boeken!

PSV – FC Zürich
Poulefase Europa League
13 oktober 2022
21.00 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

PSV kende een eenvoudige avond in Zürich. Na ruim een halfuur spelen was het al 0-4 voor de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooy. De eerste twee treffers kwamen op naam van Yorbe Vertessen. Met de Belg dacht Van Nistelrooy dan eindelijk de vervanger van de nog altijd geblesseerde Luuk de Jong te hebben, maar afgelopen weekend raakte de jonge spits ook geblesseerd. Ook Ismael Saibari viel tegen Heerenveen uit en dus zijn er aanvallende zorgen voor PSV, dat ook Noni Madueke en Mauro Junior al enige tijd mist.

Wie wel gewoon van de partij is, is Cody Gakpo. De international kan dit seizoen fabelachtige cijfers overleggen. In alle competities was Gakpo dit seizoen direct betrokken bij 23 doelpunten, een aantal dat alleen Erling Haaland ook kan overleggen. In Zürich was Gakpo met twee treffers en een assist betrokken bij drie treffers, tegen Heerenveen tekende de aanvaller voor de enige goal. Scoort Gakpo tegen Zürich weer twee keer, en dan netjes verdeeld over beide helften? Daar staat een prachtige quotering van 9,50 tegenover!

WEDTIP
Gakpo scoort in beide helften > 9.50

Maar mede door die personele problemen verwachten we niet dat PSV opnieuw huis zal houden tegen Zürich. De Zwitsers stelden deze week een nieuwe trainer aan en die zal bij zijn debuut toch vooral geen grote nederlaag willen slikken. Houdt Zürich de schade (relatief) beperkt en wint PSV met 2-1, 3-1 of 4-1? Ruim 3,5 keer je inleg is voor jou!

WEDTIP
Correct score combinatie 2-1, 3-1 of 4-1 > 3.55

Waar kun je PSV – FC Zürich zien op tv?

De wedstrijd tussen FC Zürich en PSV is donderdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?