PSV - TOTO

Voorspelling PSV – Feyenoord: voor die vierde keer op rij 1-1?

Al vroeg in het seizoen staat een heerlijke Eredivisie-topper op het programma. PSV ontvangt in Eindhoven Feyenoord, een wedstrijd waarin de verschillen doorgaans erg klein zijn!PSV – Feyenoord
Eredivisie
19 augustus 2021
14.30 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIESDe afgelopen tien edities van PSV – Feyenoord in Eindhoven gebeurde het maar twee keer dat er een verschil van twee doelpunten zat tussen beide ploegen. PSV won een keer met 3-1, Feyenoord met 0-2. Alle andere keren won één van de twee met minimaal verschil of eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Dat gebeurde de laatste drie uitgaven van de topper in het Philips Stadion. Zowel in 2019, 2020 en eerder dit jaar werd het 1-1 in Eindhoven. Wordt het vier op een rij? Met de correct score 1-1 pak je 7,5 keer je inleg!

WEDTIP
Correct score 1-1 > 7.50De voorgaande wedtip was puur op de statistieken gericht. In de praktijk lijkt PSV op dit moment sterker dan Feyenoord. Beide ploegen speelden midweeks gelijk in de Europa Cup. De Rotterdammers kwamen in Israël niet verder dan 0-0 tegen Maccabi Haifa terwijl PSV verzuimde thuis af te rekenen met Real Sociedad (2-2). Hoewel ook Feyenoord kansen had op de winst lieten de Eindhovenaren de beste indruk achter, aan de hand van de uitblinkende Mario Götze. De Duitser werd door de UEFA zelfs verkozen tot Europa League speler van de week. Götze nam tegen Sociedad één treffer voor zijn rekening, doet hij dat zondag weer?

WEDTIP
Götze scoort een doelpunt > 3.10

Waar kun je PSV – Feyenoord zien op tv?

De wedstrijd PSV – Feyenoord is zondagmiddag vanaf 14.30 uur live te zien bij ESPN.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!