Voorspelling PSV – Feyenoord: verliest Feyenoord voor negende keer op rij niet van PSV?

PSV Koning TOTO

Feyenoord kan in onderlinge duels met PSV uitstekende cijfers overleggen. Al acht keer op rij verloren de Rotterdammers niet van de concurrent uit Eindhoven. Komt daar zondag een negende keer bij of doorbreekt PSV de negatieve reeks?

PSV – Feyenoord
Eredivisie
18 september 2022
14.30 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Bijna op de dag af precies vijf jaar geleden won PSV voor het laatst in eigen huis van Feyenoord. Op 17 september 2017 werd het door een doelpunt in de tweede minuut van Gaston Pereiro 1-0. In februari 2018 won PSV met 1-3 in de Kuip en sindsdien won Feyenoord vier keer en werd het vier keer gelijk. Vorig seizoen deelden de Rotterdammers een gevoelige tik uit door met liefst 0-4 te winnen in het Philips Stadion, de grootste uitzege van Feyenoord op PSV sinds het seizoen 1964/1965.

Of we zo’n uitslag opnieuw kunnen verwachten is nog maar de vraag, maar feit is dat Feyenoord behoorlijk op schot is de laatste weken. Na de zuinige 0-1 overwinning op RKC Waalwijk scoorde de ploeg van Arne Slot vijf wedstrijden op rij minstens twee keer. Afgelopen donderdag werd het tegen Sturm Graz zelfs 6-0. Maakt Feyenoord ook bij PSV weer minimaal twee doelpunten? Daarmee pak je bijna 2,5 keer je inleg!

WEDTIP
Aantal doelpunten Feyenoord over 1,5 > 2.35

PSV toonde zich de laatste weken een stuk minder productief en zit in een dip. Bij FC Twente werd verloren, tegen Bodø-Glimt werd het 1-1 en thuis tegen RKC voorkwam een rake penalty van Cody Gakpo in de allerlaatste moment een 0-0 gelijkspel. Trainer Ruud van Nistelrooij worstelt nog altijd met de invulling van de spitspositie bij afwezigheid van de geblesseerde Luuk de Jong. Tegen RKC kreeg Anwar El Ghazi de kans zich als spits te laten zien, maar ook dat werd geen succes. Ook tegen Feyenoord zal veel op het bordje van Gakpo terecht komen. Scoort de aanvaller met zijn rechtervoet, dan is drie keer je inleg voor jou!

WEDTIP
Gakpo scoort met rechtervoet > 3.00

Waar kun je PSV – Feyenoord zien op tv?

De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord is zondagmiddag vanaf 14.30 uur te zien op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.

Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?