Voorspelling PSV – Galatasaray: zet PSV met ruime zege grote stap naar volgende ronde?

PSV - TOTO

Drie voorrondes moet PSV overleven om een plekje in de Champions League te bemachtigen. Woensdag beginnen de Eindhovenaren met een thuisduel tegen Galatasaray aan die lastige opgave. Met welke uitgangspositie reist PSV volgende week af naar Istanboel?

PSV – Galatasaray
Voorronde Champions League
21 juli 2021
21.00 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Voor PSV is de eerste ronde die het speelt misschien wel de belangrijkste. De Eindhovenaren willen uiteraard niets liever dan het hoofdtoernooi van de Champions League bereiken, maar bij winst op Galatasaray is het in ieder geval verzekerd van Europees voetbal tot de winterstop in de Europa League. Legt de ploeg van Roger Schmidt het af tegen de Turken, dan wachten nog twee voorrondes voor die competitie. Maar daar zal PSV niet mee bezig zijn. De Champions League is waar de nummer 2 van de Eredivisie naar toe wil en thuis tegen Galatasaray is het favoriet!

WEDTIP
PSV wint met handicap -1 > 2.46

In de laatste oefenwedstrijd tegen PAOK liet PSV een sterke indruk achter. Het won weliswaar met slechts 1-0 van de Griekse runner-up, maar gesteund door zo’n 18.000 toeschouwers waren de Eindhovenaren duidelijk de betere partij. Dat bleek wel uit het aantal doelpogingen dat PSV ondernam; 26. Daarvan waren er 12 daadwerkelijk tussen de palen. Tegen Galatasaray zal het overwicht van de Brabanders ongetwijfeld minder groot zijn dan tegen PAOK, maar de verwachting is dat ze de bal zullen krijgen van de Turken. Lukt het PSV 8 keer op doel te schieten? Je pakt er 4 keer je inleg mee!

WEDTIP
PSV 8 schoten of meer op doel > 4.00

Na het EK keerden Denzel Dumfries en Donyell Malen nog niet terug bij PSV. Beide internationals lijken te gaan vertrekken. Dat is goed nieuws voor de jonge Belg Yorbe Vertessen, die bij afwezigheid van Malen afstevent op een basisplaats tegen Galatasaray. Vertessen kwam in de tweede helft van het vorige seizoen al steeds vaker in de plannen van Schmidt voor en stond tegen PAOK in de startopstelling, waarin de contouren van het ‘nieuwe’ PSV duidelijk zichtbaar waren. Neemt Vertessen woensdag een doelpunt voor zijn rekening bij een winnend PSV? Daar staat een fraaie quotering tegenover!

WEDTIP
Vertessen scoort en wint > 4.20

Waar kun je PSV – Galatasaray zien op tv?

De wedstrijd PSV – Galatasaray is woensdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op RTL7. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!