Als koploper de winterstop in. Je koopt er niks voor, maar lekker is het wel. Bij een overwinning op Go Ahead Eagles mag PSV zich ‘winterkampioen’ noemen. Lees hier onze voorspellingen en wedtips voor deze wedstrijd!

PSV – Go Ahead Eagles
Eredivisie
23 december 2021
18.45 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Dat PSV eind december bovenaan zou staan, had twee maanden geleden niemand gedacht. De Eindhovenaren verloren met maar liefst 5-0 bij Ajax. De regerend landskampioen liet sindsdien wat steekjes vallen. Daardoor kon PSV langszij komen. Bij het ingaan van de achttiende speelronde had de ploeg van Roger Schmidt één punt voorsprong op Ajax. Wij verwachten dat PSV de voorsprong behoudt. Als promovendus doet Go Ahead Eagles doet het weliswaar prima met een elfde plek, maar uit bij PSV een resultaat halen zal bepaald niet eenvoudig zijn. Wat de laatste confrontaties tussen beide clubs (1-2, 1-3 en 1-0 voor PSV) leert, is dat Go Ahead de huid vaak wel duur verkoopt. Daarom is onze voorspelling een kleine zege voor de thuisploeg.

WEDTIP
PSV wint met één goal verschil > 4,30

PSV heeft een opvallende Eredivisie-topscorer. Dat is niet Eran Zahavi, Gady Gakpo of Carlos Vinicius, maar Yorbe Vertessen. De Belg heeft zelden een basisplek. Toch wist hij al zes keer het net te vinden in de competitie. Vertessen maakte er afgelopen weekend tegen RKC Waalwijk zelfs twee, waaronder de laatste goal ruim een kwartier voor tijd. Als de aanvaller tegen Go Ahead weer het laatste doelpunt in de tweede helft verzorgt, kun jij ruim vier keer je inleg terugverdienen!

WEDTIP
Vertessen scoort laatste doelpunt tweede helft > 4,10

Waar kun je PSV – Go Ahead Eagles zien op tv?

PSV – Go Ahead Eagles is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op het hoofdkanaal van ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots