Voorspelling PSV – AS Monaco: bereikt thuisploeg volgende ronde?

Spandoek Gakpo - TOTO

Voor PSV is het al heel vroeg in het seizoen erop of eronder. Plaatst het zich voor de play-offs van de Champions League of wordt het weer een jaar in de Europa League? De uitwedstrijd bij AS Monaco eindigde in een moeizaam gelijkspel. Kan PSV de klus in eigen huis klaren?

PSV – AS Monaco
Derde voorronde Champions League
9 augustus 2022
20.30 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Het was een klein mirakel dat PSV Monaco op 1-1 hield. Richting het einde van de wedstrijd vloeiden de krachten weg bij de mannen van Ruud van Nistelrooij, mede door de hitte. De Monegasken kregen tal van kansen, maar het hield PSV in leven door deze allemaal om zeep te helpen. Hierdoor hebben de Eindhovenaren nog genoeg uitzicht op de play-offs. Volgens de oefenmeester is PSV nu in ieder geval wel in staat 90 minuten – of misschien zelfs 120 – voluit te gaan. Afgezien van de bekende namen, zoals Noni Madueke, is de selectie fit. Keihard werken wordt het credo. Dat in combinatie met een fanatiek thuispubliek moet PSV een boost geven. Wij voorspellen een overwinning! En dat is een hele fijne quotering.

WEDTIP
PSV wint > 2,30

PSV kende een prima generale voor het duel met Monaco. In het Philips Stadion werd promovendus FC Emmen op een 4-1 nederlaag getrakteerd. Grote man aan Brabantse zijde was eens te meer Cody Gakpo. Hij nam twee goals voor zijn rekening. Het is maar zeer de vraag of de aanvaller na deze maand nog in PSV-shirt te bewonderen is. Meerdere clubs lonken naar zijn diensten. Het wel of niet blijven in Eindhoven zal voor een groot gedeelte afhangen of PSV dit seizoen in de Champions League speelt. We mogen dus wel het nodige van Gakpo verwachten.

WEDTIP
Gakpo scoort en wint > 4,33

 

Waar kun je PSV – AS Monaco zien op tv?

De wedstrijd PSV – AS Monaco is dinsdag vanaf 20.30 uur live te volgen op Fox en ESPN. De voorbeschouwing begint al om 19.30 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO SPORT?