Voorspelling PSV – NEC: verkleinen Eindhovenaren gat met koploper Ajax?

Philips Stadion - TOTO

PSV beleeft een bijzondere week. Eerst werd er in de Eredivisie verrassend verloren van FC Groningen. Minstens zo verrassend was de zege op Premier League-koploper Arsenal in de Europa League, waarmee Europese overwintering een feit is. Zondag wacht middenmoter NEC voor de nummer twee van de ranglijst. Verkleint PSV het gat naar Ajax met één punt?

PSV – NEC
Eredivisie
30 oktober 2022
14.30 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Verliezen van Groningen en winnen van Arsenal. Op dit moment is het bijna onbegonnen werk om wedstrijden van PSV goed te voorspellen. Toch gaan we een poging wagen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Toch kunnen we uit de statistieken van de eerdere edities van PSV – NEC wel concluderen dat de Nijmegenaren het nooit makkelijk hebben in Eindhoven. Sterker nog, NEC won in 41 pogingen nog nooit in het Philips Stadion. Het speelde wel vier keer gelijk. In remises grossiert de ploeg van Rogier Meijer dit seizoen. Al acht keer pakte NEC één punt. En waarom zou dat zondag ook niet lukken? PSV zal na de overwinning op Arsenal wat zijn gaan zweven. En NEC speelde eerder al gelijk tegen AZ en Feyenoord. Kan de nummer twaalf van de Eredivisie ook punten afsnoepen van de formatie van Ruud van Nistelrooij?

WEDTIP
Een gelijkspel > 6,80

Tegen Groningen (4-2 nederlaag) was het niet zo dat PSV geen kansen kreeg. Maar liefst tien keer werd er tussen de palen geschoten. Wij verwachten dat de thuisploeg ook NEC flink onder druk gaat zetten. Tegenwoordig hebben we bij TOTO de wedoptie ‘schoten op doel’. Dat kan een interessante zijn om op in te zetten bij deze wedstrijd. Bijvoorbeeld: ‘Cody Gakpo schiet twee keer of meer op doel’. Als dit uitkomt, kun jij je inleg verdubbelen! Lekker toch?

WEDTIP
Gakpo schiet twee keer of meer op doel > 2,00

Waar kun je PSV – NEC zien op tv?

De wedstrijd tussen PSV en NEC is zondagmiddag vanaf 14.30 uur live te zien op ESPN 3.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?