Voorspelling PSV – PEC Zwolle: doelpuntenalarm in Eindhoven!

PSV Galatasaray Zahavi - TOTO

Op papier heeft PSV dit weekend een ‘makkie’. Hekkensluiter PEC Zwolle komt namelijk op bezoek in het Philips Stadion. We verwachten niet alleen een zege voor PSV, maar een met veel goals. Waarom? Check het in onze voorbeschouwing.PSV – PEC Zwolle
Eredivisie
16 oktober 2021
21.00 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIESPEC Zwolle is zelden een tegenstander geweest waar PSV de tanden op stuk beet. Van de 21 eerdere edities van deze wedstrijd wonnen de Eindhovenaren er maar liefst veertien. De laatste keer dat PEC de drie punten meenam was in 2013. Bij de Blauwvingers stond destijds Art Langeler aan het roer, de man die nu wederom de scepter zwaait. Maar zijn tweede periode als hoofdtrainer is tot nu toe een stuk minder succesvol dan de eerste. Langeler staat met PEC stijf onderaan met slechts één punt. Dat hij tegen de nummer twee van de Eredivisie het tij kan keren lijkt ons onwaarschijnlijk. Te meer omdat PSV de laatste zeven wedstrijden van PEC won. In de meest recente vier daarvan maakte het telkens vier goals. Als de formatie van Roger Schmidt daar weer in slaagt (of zelfs beter) dan kun jij zo’n 2,5 keer je inleg terug verdienen!

WEDTIP
PSV scoort 4 keer of meer > 2,55

Waar kun je PSV – PEC Zwolle zien op tv?

De wedstrijd PSV – PEC Zwolle wordt zaterdag vanaf 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!