Voorspelling PSV – Sevilla: zien we een ‘wonder van Eindhoven’?

PSV supporters | TOTO

Als PSV-supporter was de heenwedstrijd tegen Sevilla in de tussenronde van de Europa League geen pretje. De Eindhovenaren verloren kansloos met 3-0 en hadden niets te vertellen op het veld. Hierdoor lijkt het een bijna onmogelijke opgave om plaatsing voor de volgende ronde af te dwingen. Kan PSV in de return zorgen voor een wonder?

PSV – Sevilla
EUFA Europa League
23 februari 2023
18.45 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Alsof het verlies in Sevilla nog niet erg genoeg was, speelden de PSV’ers in de Eredivisie ook nog eens gelijk bij Utrecht (2-2). Dat betekende een nieuw duur puntverlies en daardoor staat PSV nu op een vierde plek, zes punten achter koploper Feyenoord. Aanvoerder Luuk de Jong was niet te spreken over de afgelopen week en ergerde zich vooral aan de manier waarop de doelpunten simpel werden weggegeven. Wij verwachten dat het voor PSV heel moeilijk gaat worden om door te gaan naar de volgende ronde. Maar we denken wel dat De Jong een doelpuntje meepikt.

WEDTIP

Luuk de Jong scoort > 2.70

Hoe anders zijn de vooruitzichten bij Sevilla, alhoewel de club ondermaats presteert in La Liga met een twaalfde plek. Afgelopen weekend kwam de club niet verder dan een gelijkspel tegen Rayo Vallecano (1-1). Een plek in de volgende ronde van de Europa League lijkt echter haast niet meer mis te kunnen gaan. Van oudsher doet Sevilla het altijd beter in de Europa League dan in de nationale competitie. Sevilla won in totaal zesmaal de UEFA Cup/UEFA Europa League, waarmee het qua titels recordhouder is. De focus zal daarom in Sevilla vooral liggen op het behalen van een zevende titel. Wij schatten in dat Sevilla wint tegen PSV.

WEDTIP
Sevilla wint tegen PSV > 3.30

Waar kun je PSV – Sevilla zien op tv?

De wedstrijd tussen PSV – Sevilla is donderdagavond vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!