Voorspelling PSV – Sturm Graz: geplaagd PSV moet winnen!

Philips Stadion - TOTO

Een leeg Philips Stadion is donderdagavond het decor voor een belangrijk potje voor PSV. De Eindhovenaren moeten winnen van Sturm Graz, en missen daarbij een behoorlijk aantal spelers. PSV – Sturm Graz
Europa League
25 november 2021
21.00 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIESDe uitgangspositie van PSV voor de wedstrijd tegen Sturm Graz is helder: winnen, en de Eindhovenaren stijgen naar de tweede plek in Groep B. De ploeg van Roger Schmidt mag dan op bezoek bij Real Sociedad op de laatste speeldag strijden voor een plek in de knock-outfase. Bij verlies rest dan een vervolg in de Conference League. Verspelen de Eindhovenaren punten tegen Sturm Graz, dan komt zelfs het vangnet van die nieuwe Europese competitie in het gedrang.

Dan is het niet ideaal als de complete beoogde voorhoede ontbreekt. Noni Madueke, Eran Zahavi en Cody Gakpo; alledrie zijn ze niet inzetbaar donderdagavond. En ook Philip Max, Jordan Teze, Maximiliano Romero en Ryan Thomas zijn afwezig. Maar dat was afgelopen weekend niet anders. Toen won PSV, na misschien wel zijn beste eerste helft van het seizoen, met ogenschijnlijk gemak van Vitesse. De Portugees Bruma was één van de doelpuntenmakers. Ook tegen Sturm Graz zal de rappe aanvaller weer spelen. Scoort hij opnieuw en wint PSV met 2-1, 3-1 of 4-1? Er staat een heerlijke quotering tegenover!

WEDTIP
Bruma scoort en PSV wint met 2-1, 3-1 of 4-1 > 9.00

Waar kun je PSV – Sturm Graz zien op tv?

De wedstrijd PSV – Sturm Graz wordt donderdagavond vanaf 21.00 uur live uitgezonden op Veronica en ESPN 2.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!