Voorspelling PSV – Vitesse: puntenverlies ligt op de loer voor gehavend PSV

PSV Koning TOTO

De personele problemen voor PSV stapelden zich de afgelopen weken op en met Vitesse komt zaterdagmiddag niet de minste ploeg op bezoek in het Philips Stadion. Weet PSV de punten in Eindhoven te houden, of kunnen de Arnhemmers profiteren?PSV – Vitesse
Eredivisie
20 november 2021
16.30 uur, Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIESMet Eran Zahavi viel afgelopen week opnieuw een basiskracht van PSV geblesseerd weg. De Israëliër viel uit tijdens de interland tegen Oostenrijk en staat naar verwachting enkele maanden buitenspel. En de toch al ruim gevulde ziekenboeg van de Eindhovenaren werd in aanloop naar het duel met Vitesse verder uitgebreid met Philip Max. De verdediger heeft corona. Het zal puzzelen worden voor Roger Schmidt, die vooral voorin de nodige spelers mist. Naast Zahavi zijn ook Cody Gakpo en Noni Madueke niet inzetbaar. Vitesse zal bloed ruiken. Kunnen de Arnhemmers profiteren van de blessuregolf bij PSV? Wij spelen voor deze wedstrijd Vitesse draw no bet: wint Vitesse, dan win je de weddenschap, bij een gelijkspel krijg je jouw inleg terug. Alleen bij een overwinning van PSV is de bet verloren.

WEDTIP
Vitesse draw no bet > 3.85

Waar kun je PSV – Vitesse zien op tv?

De wedstrijd PSV – Vitesse wordt zaterdag vanaf 16.30 uur live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN. De voorbeschouwing begint om 16.00 uur.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!