Voorspelling Qatar – Senegal: gaat de Afrikaans kampioen het gastland veel pijn doen?

Qatar - Senegal - TOTO

Het organiserende land maakte bepaald geen verpletterende indruk in de openingswedstrijd van het WK 2022. Qatar verloor met 2-0 van Ecuador en mocht van geluk spreken dat de Zuid-Amerikanen niet doorbeten. Gaat Afrikaans kampioen Senegal dat wel doen?

Qatar – Senegal
Groep A WK 2022
25 november 2022
14.00 uur,
Al Thumamastadion, Doha

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Senegal deed in het eerste groepsduel niet veel onder voor het Nederlands Elftal, maar stond na afloop toch met lege handen. De mannen van Aliou Cissé kregen met name in de tweede helft een aantal goede schotkansen maar stuitten steeds op Andries Noppert. Een enorm verschil met Qatar, dat tegen Ecuador helemaal niets liet zien. Het optreden van het gastland was ontluisterend en belooft weinig goeds voor de rest van het toernooi. Haalt Senegal het niveau van de wedstrijd tegen Nederland, dan vrezen we het ergste voor de Qatari.

WEDTIP
Senegal wint met handicap -2.0 > 5.80

Dan moeten de Senegalezen nu dus wél scoren. Tegen Nederland toonde Youssouf Sabaly zich in aanvallend opzicht. De rechtervleugelverdediger probeerde het vier keer van afstand. Geluk had hij niet; één schot belandde in de handen van Noppert, één werd geblokt en twee eindigden niet op doel. Tegen Qatar zal Sabaly het ongetwijfeld opnieuw proberen. En als het de verdediger van Real Betis nu wel lukt te scoren, dan staat daar een heerlijke quotering van maar liefst 31.00 tegenover!

WEDTIP
Youssouf Sabaly scoort een doelpunt > 31.00

Waar kun je Qatar – Senegal zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Qatar en Senegal is vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur live te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?