Voorspelling Rangers – PSV: schade beperken of direct afstand nemen?

Rangers FC - TOTO

De laatste horde die PSV moet nemen richting de poulefase van de Champions League is Rangers. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst herbergt nauwelijks echte topspelers, maar is wel een hecht collectief. Het komt daar ver mee, getuige de finaleplek van de Europa League. Wat kan PSV tegen de Schotten?

Rangers – PSV
Play-offs Champions League
16 augustus 2022
21.00 uur, Ibrox, Glasgow (Sch)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Het had niet veel gescheeld of Rangers en PSV waren allebei gestrand in de derde voorronde van de Champions League. De club uit Glasgow keek na het eerste duel met het Belgische Union tegen een 2-0 achterstand aan. Op het eigen Ibrox maakte Rangers precies genoeg goals om alsnog door te gaan: 3-0. PSV speelde bij AS Monaco met 1-1 gelijk, en keek in het Philips Stadion tot een minuut voor tijd tegen een 1-2 achterstand aan. Uitschakeling dreigde, maar dankzij Erick Gutierrez werd er toch een verlenging uitgesleept. Daarin bezorgde Luuk de Jong PSV een plekje in de play-offs. Het toont aan dat beide clubs over een hoop veerkracht beschikken. We mogen dus best een doelpuntrijk duel verwachten. Want Rangers wil in eigen huis al het verschil maken en zal niet willen verliezen. En PSV wil het verschil zo klein mogelijk houden met nog een thuiswedstrijd voor de boeg.

WEDTIP
Aantal doelpunten Over 3,5 > 3,10

Wie trekt er in Glasgow dan aan het langste eind? Of krijgen we helemaal geen winnaar? De quoteringen laten geen duidelijke favoriet zien. Laten we anders een blik werpen op de geschiedenis. Rangers en PSV kwamen in Europees verband zes keer eerder tegen elkaar uit. De Eindhovenaren hebben een niet al te best ‘record’. In slechts één van die zes wedstrijden stapte PSV als winnaar van het veld. Hoewel resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst bieden zegt het natuurlijk wel íéts. Wij voorspellen een remise. Hopelijk kan de formatie van Ruud van Nistelrooij het karwei dan volgende week afmaken

WEDTIP
Een gelijkspel > 3,40

 

Waar kun je Rangers – PSV zien op tv?

De wedstrijd tussen Rangers en PSV is dinsdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Select.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO?