Voorspelling RKC – Ajax: zorgt thuisploeg voor opnieuw puntenverlies landskampioen?

Mandemakers Stadion

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar Ajax heeft al twee Eredivisiewedstrijden op rij niet gescoord. De tegenstanders scoorden ook niet, dus de koploper heeft de schade redelijk beperkt gehouden. Krijgt Ajax ook bij RKC Waalwijk een gevoelige tik te verwerken?RKC Waalwijk – Ajax
Eredivisie
21 november 2021
16.45 uur, Mandemakers Stadion, Waalwijk

BEKIJK ALLE WEDOPTIESHet is weer ongemeen spannend in de Eredivisie. En dat heeft Ajax vooral aan zichzelf te wijten. Eind vorige maand leden de Amsterdammers dankzij de 0-0 tegen angstgegner Heracles Almelo al puntenverlies. De daaropvolgende thuiswedstrijd tegen promovendus Go Ahead Eagles zou wel ‘even’ gewonnen worden. Niets bleek minder waar. Ook dat duel eindigde in 0-0. Door die remises is PSV inmiddels op gelijke hoogte gekomen met Ajax (beiden 27 punten). Kan de ploeg van Erik ten Hag bij RKC Waalwijk weer eens drie punten pakken? Dat is nog geen uitgemaakte zaak. De Brabanders verloren namelijk maar één keer in de laatste zes wedstrijden, en zijn dus in vorm. Houdt dan óók RKC Ajax in bedwang?

WEDTIP
Een gelijkspel > 8,85Maakte Ajax tegen Heracles en de Eagles ook geen aanspraak op goals? Dat viel wel mee. In Almelo vuurde de lijstaanvoerder achttien schoten op doel af. Tegen Go Ahead gebeurde dat 29 keer. Wij verwachten tegen RKC ook weer de nodige doelpogingen van Ajax. Daar kun je op inzetten bij TOTO. Denk jij bijvoorbeeld dat Antony meer dan 1,5 keer op goal schiet? Dan kun je je inleg ruim verdubbelen!

WEDTIP
Antony meer dan 1,5 schot op doel > 2,10

Waar kun je RKC – Ajax zien op tv?

De wedstrijd RKC Waalwijk – Ajax wordt zondag vanaf 16.45 uur live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN. De voorbeschouwing begint om 16.25 uur.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!