Voorspelling Saoedi-Arabië – Mexico: Mexicanen hebben goals nodig!

Saudi-Arabië - Mexico - TOTO

Mexico staat met één punt laatste in Groep C, maar is toch favoriet voor een plek in de achtste finales. Dan moet er in de laatste groepswedstrijd uiteraard wel gewonnen worden van Saudi-Arabië!

Saudi-Arabië – Mexico
Groep C WK 2022
30 november 2022
20.00 uur,
Lusail Iconic Stadion, Lusail

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

De fenomenale stunt van Saudi-Arabië tegen Argentinië kreeg tegen Polen geen gevolg. De Saudi’s verloren met 2-0 en mogen nu niet verliezen van Mexico om de volgende ronde te bereiken. En na het zinderende gevecht tussen Argentinië en Mexico lijken de Mexicanen toch een maatje te groot voor het dappere Saudi-Arabië. Alles is mogelijk in het voetbal, zo bewees de ploeg van Herve Renard tegen Argentinië, maar met de kwaliteiten van de Mexicanen moeten zij toch eigenlijk wel gewoon winnen.

WEDTIP
Mexico wint met handicap – 1.0 > 2,65

En een ruime overwinning is ook wel geboden. Want Mexico is wel afhankelijk van het resultaat bij Argentinië tegen Polen. Wordt dat een gelijkspel en wint Mexico, dan gaat het doelsaldo doorslag geven. En dat is op dit moment -2 bij de Mexicanen en +1 bij Argentinië. Winnen met één doelpunt verschil is dus niet genoeg bij een remise in de andere wedstrijd. Mexico zal dus op zoek moeten naar doelpunten en de Saudi’s kapot moeten spelen. Drie Mexicaanse treffers zijn goed voor meer dan drie keer je inleg!

WEDTIP
Aantal doelpunten Mexico +2,5 > 3.10

Waar kun je Saudi-Arabië – Mexico zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Saudi-Arabië en Mexico is woensdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op NPO 3 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?