Voorspelling sc Heerenveen – Feyenoord: wederom gelijk opgaande strijd verwacht

Abe Lenstra Stadion - TOTO

Voor de derde keer in vier seizoenen treffen sc Heerenveen en Feyenoord elkaar in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. De Friezen trokken in 2021 aan het langste eind, de Rotterdammers in 2020. Een zege voor Feyenoord ligt nu weer in de lijn der verwachting. Maar eerder deze maand had de formatie van Arne Slot het knap lastig in het Abe Lenstra Stadion gezien de minieme 1-2 zege. Krijgen we weer een spannend duel voorgeschoteld?

sc Heerenveen – Feyenoord
Kwartfinale TOTO KNVB Beker
1 maart 2023
20.00 uur, Abe Lenstra Stadion, Heerenveen

 

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Heerenveen weet dat het van goeden huize moet komen om Feyenoord te verslaan. De enige club in Nederland die dit seizoen daarin slaagde, was PSV. Toch zal de ploeg van Kees van Wonderen zich absoluut niet kansloos voelen. Op 12 februari was het een gelijk opgaande strijd tussen beide teams. De Eredivisie-koploper maakte twee goals voor rust, Heerenveen produceerde een kwartier voor de tijd de aansluitingstreffer. In een spannende slotfase hield Feyenoord stand. Lukt het Heerenveen nu wel stand de houden tot het eindsignaal? Je krijgt vier keer je inleg terug als er een verlenging komt.

WEDTIP
Wedstrijd krijgt een verlenging > 4,00

Dat Heerenveen het tot de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker heeft geschopt, is voor een belangrijk deel op het conto te schrijven van Sydney van Hooijdonk. In de tweede ronde tegen FC Volendam maakte de spits een doelpunt, in de achtste finale tegen NAC Breda (1-2) was Van Hooijdonk bij beide Friese goals de afmaker. Afgelopen weekend leed Heerenveen een forse nederlaag tegen RKC Waalwijk: 1-4. Het enige doelpunt van de thuisploeg werd gemaakt door Van Hooijdonk. Is de Brabander ook tegen Feyenoord succesvol?

WEDTIP
Van Hooijdonk scoort en speelt gelijk > 11,00

Waar kun je sc Heerenveen – Feyenoord zien op tv?

De wedstrijd tussen Heerenveen en Feyenoord is woensdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op ESPN en het open kanaal van Fox.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?