Voorspelling Servië – Zwitserland: grijpen Serviërs laatste strohalm?

Servië - Zwitserland - TOTO

In Groep F bezet Servië de laatste plek. Toch heeft het nog uitzicht op de achtste finales. Daarvoor dient hoe dan ook gewonnen te worden van de huidige nummer twee Zwitserland. En de Serviërs moeten nog met een schuin oog kijken naar Kameroen – Brazilië. Slaagt het Balkanland in hun missie?

Servië – Zwitserland
Groep G WK 2022
2 december 2022
20.00 uur, Stadion 974, Doha

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Voor de gedoodverfde titelfavoriet Brazilië bleek Servië geen partij in de eerste groepswedstrijd. De 2-0 was nog een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Tegen Kameroen moest het dan gebeuren voor de mannen van bondscoach Dragan Stojković. Na een half uur keek Servië tegen een 1-0 achterstand aan. Daarna ontspon zich een geweldig meeslepend duel met doelpunten over en weer. De 3-3 was misschien wel de leukste wedstrijd van dit WK. Door dat ene puntje hebben de Serviërs zichzelf in leven gehouden op dit WK. Maar louter een zege op Zwitserland kan volstaan voor een vervolg van het toernooi. En dan moet het hopen dat Kameroen niet opeens wint van het al geplaatste Brazilië. Of die Servische overwinning er ook komt…? Op papier zijn Servië en Zwitserland erg aan elkaar gewaagd. Gaan we dat ook terugzien in de uitslag?

WEDTIP
Een gelijkspel > 3,37

Het is een cliché, maar Zwitserland blinkt dit WK weer eens uit in degelijkheid. Als het wint (zoals tegen Kameroen) gebeurt het met slechts één doelpunt. En bij de nederlaag op de Brazilianen viel er ook maar één goal. Als de formatie van bondscoach Murat Yakin deze lijn aanhoudt, wordt het tegen Servië geen doelpuntrijk gelijkspel. Wij zetten in op 1-1.

WEDTIP
Uitslag: 1-1 > 6,00

Waar kun je Servië – Zwitserland zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Servië en Zwitserland is vrijdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?