Voorspelling Spakenburg – PSV: 12x je inleg bij een nieuwe snelle treffer van de amateurs!

Supporters van SV Spakenburg tijdens de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht

Het Spakenburgse sprookje krijgt dinsdagavond een nieuw hoofdstuk als in de halve finale van het toernooi om de TOTO KNVB Beker topclub PSV op bezoek komt. Normaal gesproken natuurlijk het laatste hoofdstuk, maar in dit bekerseizoen is niets normaal bij de SV Spakenburg!

Spakenburg – PSV
Halve finale TOTO KNVB Beker
4 april 2023
20.00 uur, De Westmaat, Bunschoten-Spakenburg

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

In het blauwe gedeelte van Bunschoten-Spakenburg zal hoe dan ook nog lang over de bekercampagne van ’22/’23 worden nagepraat. Via DOVO, TEC, FC Groningen, Katwijk en FC Utrecht bereikte Spakenburg als derde amateurclub ooit de halve finales van de TOTO KNVB Beker. Geen onbelangrijk detail in het voetbalgekke dorp: een van de twee voorgangers was IJsselmeervogels, in 1975. Blauw en rood zijn dus weer in evenwicht. Tenzij…

Spakenburg meer dan ‘stel amateurs’

Hoewel Spakenburg als Tweededivisionist natuurlijk officieel een amateurclub is, gaat het te ver om de selectie daadwerkelijk als een stel amateurs weg te zetten. Alessandro Damen keepte bijna honderd duels voor Excelsior, waarvan 37 in de Eredivisie, verdediger Dwayne Green speelde namens RKC, FC Dordrecht en FC Den Bosch zeventig wedstrijden in de Eerste Divisie en aanvaller Vince Gino Dekker rook als exponent van de jeugdafdeling aan het eerste elftal van Ajax.

Tegen Groningen en Utrecht snel raak

Dat zal Ruud van Nistelrooij zijn spelers vast ook voorhouden. Van onderschatting kan natuurlijk geen sprake meer zijn. Maar gold dat ook niet voor FC Utrecht? In de Galgenwaard grepen de bezoekers de Eredivisionist vanaf de eerste minuut bij de keel en kreeg de ploeg van Chris de Graaf nog vóór de 0-1 in de twaalfde minuut al enkele grote mogelijkheden. En ook tegen FC Groningen scoorde Spakenburg binnen het kwartier. Lukt dat tegen PSV ook en zet Spakenburg de Westmaat in vuur en vlam? Je pakt er twaalf keer je inleg mee!

Wedtip

Spakenburg scoort in eerste 15 minuten > 12.00

 

Waar kun je Spakenburg – PSV zien op tv?

De wedstrijd tussen Spakenburg en PSV is dinsdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op ESPN en het open kanaal van Fox.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?