Voorspelling Spanje – Portugal: gaan beide grootmachten tot het uiterste?

Nations League - TOTO

Er zullen weinig spelers te vinden zijn die na een slopend seizoen staan te springen om nog een hele rits aan Nations League-wedstrijden af te werken. Op voorhand is een affiche Spanje – Portugal natuurlijk wel heel aantrekkelijk. Kunnen beiden zich hiervoor opladen en er een spektakelstuk van maken?

Spanje – Portugal
Nations League
2 juni 2022
20.45 uur, Estadio Benito Villamarín, Sevilla (Spa)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Vrijwel elk Europees land komt deze maand nog vier keer(!) in actie in de Nations League. Uiteraard vanwege het WK dat dit jaar in november en december wordt gehouden. Diverse internationals hadden al aangegeven helemaal geen trek in te hebben in deze interlandperiode, zoals Kevin De Bruyne. Virgil van Dijk krijgt bij Oranje al vrijaf na de eerste wedstrijd. De vraag is dus hoe serieus we de komende interlands moeten nemen. Het zullen veredelde oefenduels worden. Toch denken we dat spelers bij Spanje – Portugal net een stapje harder gaan lopen. Bij deze Iberische derby staat altijd een hoop prestige op het spel. De laatste vier edities van deze wedstrijd eindigden in een gelijkspel. Donderdag ook?

WEDTIP
Een gelijkspel > 3,37

Bij de vorige twee confrontaties tussen Spanje en Portugal werd niet gescoord. De laatste keer dat dat wél gebeurde, was tijdens het WK van 2018. Beide landen kwamen in de poulefase tot zes goals: 3-3. Aan Portugese zijde één iemand die alle goals verzorgde. Je raadt het vast al… uiteraard Cristiano Ronaldo. In 2022 wist hij namens Portugal nog niet te scoren. En dat past niet bij de statuur van de speler van Manchester United. Met twee doelpunten van de superster kun jij maar liefst tien keer jouw inleg terugverdienen!

WEDTIP
Ronaldo scoort twee keer of meer > 10,00

Waar kun je Spanje – Portugal zien op tv?

De Nations League-wedstrijd tussen Spanje en Portugal is donderdagavond vanaf 20.45 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!