Voorspelling Sparta – Ajax: houden Amsterdammers het hoofd koel in hete transferzomer?

Sparta - TOTO

De toch al levendige transferzomer van Ajax krijgt mogelijk nog een spectaculair slotakkoord. Manchester United lijkt bereid diep in de buidel te tasten voor de diensten van Antony en de vraag is zelfs of de Braziliaan er zondag nog wel bij is als Ajax op Het Kasteel tegen Sparta speelt. Aan trainer Alfred Schreuder de lastige taak zijn ploeg gefocust te krijgen voor die wedstrijd!

Sparta Rotterdam – Ajax
Eredivisie
21 augustus 2022
14.30 uur, Het Kasteel, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Ajax won vorige week op overtuigende wijze van FC Groningen (6-1), maar in de afgelopen week ging het in Amsterdam maar weinig meer over die wedstrijd. Spelers gingen (Perr Schuurs) en kwamen (Ahmetcan Kaplan) en het fabelachtige optreden van Antony tegen Groningen was ook de beleidsbepalers van het zo geplaagde Manchester United niet ontgaan. Ajax sloeg een bod van tachtig miljoen euro af maar de vraag is wat de club doet als het bod nog aanzienlijk verhoogd wordt. In al die onrust werkt Schreuder toe aan het duel met Sparta. Ajax wint – eind vorig seizoen meegerekend – zijn uitduels bepaald niet overtuigend. Van de laatste vijf duels op verplaatsing verloren de Amsterdammers er één en de andere vier duels werden met één doelpunt verschil gewonnen. Opvallend is dat in ieder van die wedstrijden Ajax een tegengoal incasseerde. Wordt het zondag 1-2, 1-3 of 1-4? Dan pak je ruim drie keer je inleg!

WEDTIP
Ajax wint met 1-2, 1-3 of 1-4 > 3.25

Grote man – naast Antony – tegen FC Groningen was aan Ajax-zijde Steven Bergwijn. De recordaankoop liet duidelijk blijken waarom Ajax zoveel geld voor hem over had en maakte voor het eerst in zijn carrière een hattrick. Bergwijn ontpopte zich van de drie aanvallers tot de meest dreigende en is per wedstrijd wel goed voor een paar doelpogingen. Schiet hij tegen Sparta ook weer minstens twee keer tussen de palen? Je krijgt er 2,5 keer je inleg voor terug!

WEDTIP
Steven Bergwijn 2 schoten op doel of meer > 2.50

 

Waar kun je Sparta – Ajax zien op tv?

De wedstrijd Sparta – Ajax is zondagmiddag vanaf 14.30 uur live te zien op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO?