Sparta - TOTO

Voorspelling Sparta – Ajax: ruim 3x je inleg voor Amsterdamse zege met handicap!

Na twee doelpuntloze remises wist Ajax vorige week weer eens te winnen. RKC Waalwijk werd op een 0-5 nederlaag getrakteerd. Zo’n uitslag kan zondagmiddag zomaar ook op het scorebord verschijnen op het Kasteel, waar Ajax de degens kruist met Sparta Rotterdam. Sparta Rotterdam – Ajax
Eredivisie
28 november 2021
12.15 uur, het Kasteel, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIESEven leek Ajax af te stevenen op een kleine vormcrisis. Na enkele galavoorstellingen in de Champions League en Eredivisie leek er wat gemakzucht in de ploeg te zijn gekropen, getuige de 0-0 tegen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles. Net voordat de fans zich echt zorgen begonnen te maken, liet Ajax zien waarom het landskampioen is. RKC kreeg een pak slaag en midweeks won de formatie van Erik ten Hag ook haar vijfde groepsduel in de Champions League van Besiktas. Sparta, de nummer zestien van de Eredivisie, zal hopen dat Ajax enigszins genade met hen heeft. Maar dat verwachten wij niet van de koploper.

WEDTIP
Ajax wint met handicap -3 > 3,45Voor onze tweede wedtip kunnen we om één iemand niet heen: Sebastién Haller. De Ivoriaan maakte er twee tegen RKC, maar zat voor het duel met Besiktas op de bank. Ten Hag liet hem in de rust invallen, en dat bleek een gouden zet. Met twee goals boog Haller eigenhandig de 1-0 achterstand om in een 1-2 overwinning. De spits zette daarmee zijn Champions League-totaal van dit seizoen op negen goals in vijf wedstrijden. Met de vorm zit het dus wel goed. Check deze leuke wedtip over Haller voor de confrontatie met Sparta!

WEDTIP
Haller scoort meer dan Sparta > 2,60

Waar kun je Sparta – Ajax zien op tv?

De wedstrijd Sparta Rotterdam – Ajax wordt zondag vanaf 12.15 uur live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN. De voorbeschouwing begint om 11.45 uur.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!