Voorspelling Sporting Lissabon – Ajax: de belangen zijn meteen groot voor Ajax!

Erik ten Hag - TOTO

Voor Ajax begint het nieuwe avontuur in de Champions League met een uitwedstrijd bij Sporting Lissabon. De Portugezen lijken vooraf de grootste concurrent voor Ajax op weg naar overwintering, en met een goed resultaat in Lissabon zouden de Amsterdammers zichzelf een prima dienst bewijzen!Sporting Lissabon – Ajax
Champions League
15 augustus 2021
21.00 uur, Estádio José Alvalade, Lissabon (Por)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESBij de loting voor de groepsfase van de Champions League had Ajax niet te klagen. Waar vooraf gevreesd werd voor een poule des doods kwamen de Amsterdammers met Borussia Dortmund, Sporting Lissabon en Besiktas terecht in één van de zwakst mogelijke poules. Achter Borussia lijkt Ajax met Sporting Lissabon uit te gaan vechten wie zich met de Duitsers mag gaan melden in knock-outfase.

Ajax meldt zich woensdag voor het vierde jaar op rij in de Champions League en in de vorige drie edities pakte het vooral in de uitwedstrijden de punten. Tot de wedstrijd op Anfield Road tegen Liverpool vorig seizoen bleef Ajax 16 uitwedstrijden in de Champions League (inclusief voorrondes) ongeslagen. Tegen Benfica, Valencia en Atalanta, vergelijkbare tegenstanders als Sporting Lissabon, speelde Ajax uit twee keer gelijk en won het één keer (van Valencia). Verliest Ajax ook van Sporting niet én scoren beide teams? Je verdubbelt er je inleg mee!

WEDTIP
Dubbele kans Ajax wint of gelijkspel en beide teams scoren > 2.26Een halfjaar na zijn entree gaat Sebastién Haller dan eindelijk zijn Europese debuut voor Ajax maken. De recordaankoop miste na zijn komst in de winterstop van vorig seizoen de wedstrijden in de Europa League omdat de club hem was vergeten aan te melden. Dat is dit jaar wel gelukt en gezien zijn productiviteit van de laatste weken zal Ten Hag de Fransman ook tegen Sporting in de basis opstellen. Haller krijgt zoals iedere spits van Ajax de nodige kritiek, maar loopt door zijn twee doelpunten afgelopen weekend tegen PEC Zwolle gewoon 1 op 1 in de Eredivisie. Kan hij het ook in Europa laten zien? Opnieuw twee treffers van de oud-speler van FC Utrecht leveren jou maar liefst elf keer je inleg op!

WEDTIP
Haller scoort twee keer of meer > 12.00

Waar kun je Sporting Lissabon – Ajax zien op tv?

De wedstrijd Sporting Lissabon – Ajax is woensdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op RTL7 en ZIGGO Sport.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!