Voorspelling Sturm Graz – Feyenoord: een nieuwe monsterscore of krijgt Feyenoord het nu lastiger?

Merkur Arena | TOTO

Halverwege september haalde Feyenoord ineens ongenadig hard uit tegen Sturm Graz. In de Kuip werd het 6-0 en het is natuurlijk verleidelijk te denken dat het donderdag in de Merkur Arena opnieuw een grote overwinning voor Feyenoord wordt. We hopen het, maar we verwachten een veel lastiger duel dan in Rotterdam!

Sturm Graz – Feyenoord
Poulefase Europa League
27 oktober 2022
21.00 uur, Merkur Arena, Graz (Oos)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Feyenoord is dit seizoen allesbehalve stabiel. In Rome verloren de Rotterdammers met 4-2 bij Lazio (3-0 na een halfuur), tegen Sturm Graz werd het een week later prompt 6-0 (4-0 na 45 minuten). En in de Eredivisie was er de knappe 1-3 winst bij AZ, met een week later de 1-1 in eigen huis tegen Fortuna Sittard. Nee, Feyenoord is bepaald nog geen soepel draaiende topclub. Daarom verwachten we ook geen herhaling van het duel in de Kuip van vorige maand tussen Feyenoord en Sturm Graz. In de andere twee duels in de Europa League speelde de ploeg van Arne Slot twee keer gelijk tegen FC Midtjylland, voor donderdag vullen we ook een drietje in op het formulier.

WEDTIP
Een gelijkspel > 3.75

De 1-1 tegen Fortuna Sittard was pas de tweede keer in de afgelopen twaalf wedstrijden dat Feyenoord er niet in slaagde meer dan één keer te scoren. Dit seizoen bleven de Rotterdammers alleen in de 0-0 tegen sc Heerenveen zonder doelpunt. Ondanks het behoorlijke scorende vermogen beschikt Feyenoord niet echt over een veelscorer. Danilo maakte er zeven in de Eredivisie en is topscorer namens de Stadionclub, maar is niet meer de onbetwiste nummer 9 van Slot. In de Europa League is Santiago Gimenez met drie treffers de topschutter. Thuis tegen Midtjylland kreeg de aankoop een basisplaats en ook tegen Sturm Graz zal de Mexicaan naar verwachting in de basis staan. Wij verwachten minstens twee schoten tussen de palen van Gimenez!

WEDTIP
Gimenez aantal schoten op doel over 1,5 > 2.75

Waar kun je Sturm Graz – Feyenoord zien op tv?

De wedstrijd tussen Sturm Graz en Feyenoord is donderdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?