Voorspelling etappe 4 Tour de France: slaat Van Aert nu wél toe?

Tour de France logo - TOTO

Hoe vaak Wout van Aert inmiddels al tweede is geworden in zijn carrière is niet meer op twee handen te tellen. Ook deze Tour de France lukte het nog niet een etappeoverwinning te boeken. De Belg werd drie keer tweede. Kan de klassementsleider wel toeslaan in de listige vierde etappe?

Etappe 4 Tour de France
5 juli
171,5 km, Duinkerke – Calais

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Na de proloog en tweede vlakke ritten in Denemarken (met Nederlandse succes via Fabio Jakobsen en Dylan Groenewegen) strijkt de Tour-caravaan dinsdag neer op Franse bodem. De 171,5 kilometer lange etappe tussen Duinkerke en Calais is geen moment echt vlak te noemen. Er moeten zes heuvels van de vierde categorie bedwongen worden, en daartussen liggen er ook nog tal van andere hellingen op het parcours. Geen daarvan zal vermoedelijk zorgen voor een enorm slachtveld. Maar voor de echte ras-sprinters als Jakobsen en Groenewegen is het waarschijnlijk toch iets teveel van het goede. Daarom denken wij dat de favorieten voor deze rit de meer allround-spinters zijn. De mannen de niet van slag raken van een heuvel meer of minder. En ja, dan kom je al gauw uit bij iemand als Van Aert. Gele tru:i ‘geweldig’, groene trui: ‘top’. Na drie tweede plaatsen is de zesvoudig Touretappe-winnaar er enorm op gebrand nu wel aan het langste eind te trekken. Als Van Aert daar inderdaad in slaagt, kun jij bijna vijf keer je inleg terugverdienen! Wij zouden het wel weten…

Van Aert wint etappe > 4,50

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Waar kun je de Tour de France zien op tv?

De NOS zendt de Tour de France van begin tot eind uit, net als Sporza en Eurosport dat doen. Hoe laat de uitzendingen beginnen verschilt van dag tot dag.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

ZET IN & WIN! HOE WERKT HET?