Echt overtuigen doet Engeland nog niet tijdens dit EK. Desondanks heeft de formatie van bondscoach Gareth Southgate vier punten en kan het bij een overwinning op Tsjechië zelfs groepswinnaar worden. Een Engelse driepunter zou ook voor jou gunstig kunnen uitpakken!

Tsjechië – Engeland
Groep D EK 2020
22 juni 2021
21.00 uur, Wembley, Londen (Eng)

Bekijk het speelschema van groep D

SPEEL MEE!

1-0 tegen Kroatië en 0-0 tegen Schotland. Het zijn niet echt uitslagen waarvan het Engelse voetbalhart sneller gaat kloppen. Waar de Three Lions voorafgaand aan het EK nog als een van de favorieten werden gezien, is die verwachting wel naar beneden bijgesteld door de matige optredens. Dat Engeland wel ‘even’ wint van Tsjechië is dus absoluut geen uitgemaakte zaak. Ook de Tsjechen hebben vier punten, maar haalden die een stuk overtuigender binnen; 2-0 tegen Schotland en 1-1 tegen Kroatië. Nu het er écht op aankomt, verwachten wij dat de kwaliteit van Engeland wel boven gaat drijven. Een grote zege zal het alleen niet worden.

WEDTIP
Engeland wint met handicap -1 > 2,57

De belichaming van de moeizame wedstrijden van Engeland is zonder twijfel Harry Kane. De aanvoerder kan zijn stempel nog niet drukken met hetgeen hij doorgaans goed in is: goals maken. Het is bijna niet voor te stellen dat de Premier League-topscorer ook tegen Tsjechië droog blijft staan. Scoort Kane voor een winnend Engeland, dan kun je net als bij de eerste wedtip je inleg ruim verdubbelen!

WEDTIP
Kane scoort en wint > 2,38

Waar kun je Tsjechië – Engeland zien op tv?

Alle wedstrijden van het EK 2020 worden uitgezonden door de NOS. Tsjechië – Engeland is dinsdagavond vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1, de voorbeschouwing begint om 20.25 uur.

Voorspelling groep D

Lees ook onze voorspelling voor groep D.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots