Voorspelling Tunesië – Frankrijk: Afrikanen hebben nog kleine kans op volgende ronde

Tunesië - Frankrijk - TOTO

Voor Frankrijk zit het werk er in de groepsfase al op, na twee wedstrijden zijn Les Bleus al zeker van de achtste finales. Biedt dat kansen aan Tunesië, dat nog een kansje heeft op de volgende ronde?

Tunesië – Frankrijk
Groep D WK 2022
30 november 2022
16.00 uur,
Education City, Ar Rayyan

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Het korte antwoord op de vraag uit de inleiding is nee. Niet alleen dichten we de Fransen zoveel meer kwaliteit toe dan Tunesië, maar zelfs bij een overwinning van de Afrikaanse ploeg is de achtste finale nog ver weg. Tunesië is dan afhankelijk van het resultaat bij Australië – Denemarken. Winnen de Socceroos, dan zijn de Tunesiërs sowieso uitgeschakeld. Met een gelijkspel of zege van Denemarken is Tunesië bij een overwinning op Frankrijk ook nog niet zeker door. Dan gaat het doelsaldo bepalend zijn. Kortom, de kansen voor Tunesië op de volgende ronde zijn nihil. Om te beginnen moet de ploeg zijn eerste doelpunt dit WK gaan maken. Lukt dat tegen de al geplaatste Fransen? Als beide teams scoren verdubbel je ruim je inzet!

WEDTIP
Beide teams scoren > 2,12

Want dat Frankrijk zal scoren, dat lijkt ons wel zeker. Zelfs als bondscoach Didier Deschamps besluit spelers rust te geven, blijft er voldoende kwaliteit over. Frankrijk is nog niet officieel zeker van de eerste plek, maar het moet gek lopen wil de titelverdediger geen groepswinnaar worden. Wie Deschamps eventueel rust zal geven is uiteraard nog de vraag, maar sterspeler Kylian Mbappé lijkt toch ook in deze wedstrijd wel een zekerheidje. Tegen Denemarken nam de rappe aanvaller het vijandelijke doel vier keer onder vuur. Lukt hem dat tegen Tunesië opnieuw?

WEDTIP
Mbappé 4 schoten op doel of meer > 5,50

Waar kun je Tunesië – Frankrijk zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Tunesië en Frankrijk is woensdagmiddag vanaf 16.00 uur live te zien op NPO 2 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?