De strijd om de TOTO KNVB Beker is aanbeland in de tweede ronde. Op dinsdag vijf duels, waarvan twee tussen een club uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. TOTO Extra blikt vooruit op die wedstrijden; PEC Zwolle – MVV Maastricht en NAC Breda – FC Utrecht.

PEC Zwolle – MVV Maastricht: weer eens een succesje voor de Blauwvingers?
18.00 uur, MAC³PARK stadion, Zwolle

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

PEC Zwolle beleeft tot nu toe een dramatisch jaar. De ploeg van Dick Schreuder staat stijf onderaan de Eredivisie met slechts zes punten. Ook werd er pas één keer gewonnen. PEC kan dus wel weer eens een goed resultaat gebruiken. MVV lijkt daarvoor een ideale tegenstander. De Limburgers bezetten in de Keuken Kampioen Divisie een twaalfde plaats en hebben al vier wedstrijden op rij geen overwinning geboekt. Wat vooral opvalt, is de magere doelpuntenproductie van MVV; negen goals in negentien duels. PEC doet dat niet veel beter met acht doelpunten uit zestien wedstrijden. Wij voorspellen daarom een kleine zege voor de thuisploeg.

WEDTIP
PEC Zwolle wint met 1-0 > 7,55

NAC Breda – FC Utrecht: stunt van de thuisploeg!
21.00 uur, Rat Verlegh Station, Breda

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Ja, je leest het goed. Wij verwachten dat FC Utrecht wordt uitgeschakeld door NAC Breda. Onze verklaring daarvoor is simpel: NAC is beter in vorm dan de Domstedelingen. Weliswaar vinden we de formatie van Edwin de Graaf pas op een negende plek terug in de KKD, maar het heeft al vijf wedstrijden op rij geen nederlaag geïncasseerd. Dat kan FC Utrecht niet zeggen. Vorige maand gingen de mannen van René Hake onderuit tegen Vitesse en Cambuur. Op 4 december was PSV met 4-1 te sterk en afgelopen weekend bleef het thuis tegen Go Ahead Eagles bij 0-0. Kortom, zet maar in op NAC!

WEDTIP
NAC Breda wint > 4,40

Waar kun je de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker zien op tv?

PEC Zwolle – MVV Maastricht wordt vanaf 18.00 uur uitgezonden op ESPN 2. NAC Breda – FC Utrecht wordt vanaf 21.00 uur uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN. Ook de resterende drie duels worden live uitgezonden op verschillende kanalen van ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots