Voorspelling Vitesse – Dundalk: wordt de klus al in Arnhem geklaard?

Thomas Letsch - TOTO

Ook voor Vitesse gaat het Europese seizoen beginnen. In de derde voorronde van de Conference Leauge stuit de nummer vier van de Eredivisie op de huidige nummer zeven van Ierland: Dundalk. Hoofdtrainer Thomas Letsch zal er veel aan gelegen zijn het karwei in de Gelredome al af te ronden.

Vitesse – Dundalk
Derde voorronde Conference League
5 augustus 2021
19.00 uur, Gelredome, Arnhem

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Echt vlekkeloos verliep de voorbereiding van Vitesse bepaald niet. Van de acht oefenwedstrijden werden er maar twee gewonnen. Daarbij moet wel worden aangetekend dat de Arnhemmers alleen profclubs troffen. Na het laatste duel zal het gevoel in ieder geval wél goed zijn. Vitesse versloeg Bundesliga-club VfL Bochum met 2-1. Een van de treffers kwam op naam van Richedly Bazoer. De verdediger staat nog altijd in de belangstelling van verschillende clubs, maar is voorlopig in een zwart-geel te bewonderen. Datzelfde geldt voor Oussama Tannane. Vanwege een aanstaande transfer was zijn rol in de voorbereiding beperkt tot invalbeurten. Kan hij tegen het bescheiden Dundalk (nog een keer) zijn klasse laten zien?

WEDTIP
Tannane scoort meer dan Dundalk > 3,80

Waar kun je Vitesse – Dundalk zien op tv?

De wedstrijd Vitesse – Dundalk is donderdagavond vanaf 19.00 uur live te zien op RTL 7. De voorbeschouwing begint om 18.30 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!