Voorspelling Wales – Nederland: blijft Oranje ongeslagen tegen de Welshmen?

Oranje fans - TOTO

Dat Nederland bij België zou winnen, hadden weinigen verwacht. Laat staan met grote cijfers. De 1-4 was een aardige afstraffing. De vraag is of Oranje die goede lijn kan doortrekken tegen Wales, dat zondag nog een WK-ticket bemachtigde. Het verleden biedt in ieder geval genoeg perspectief!

Wales – Nederland
Nations League
7 juni 2022
20.45 uur, Cardiff City Stadium, Cardiff (Wal)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Het Nederlands Elftal wachtte al 25 jaar(!) op een overwinning op België. Vrijdag lukte het dan eindelijk weer eens. En hoe. De Rode Duivels werden bij tijd en wijle te kijk gezet door de mannen van bondscoach Louis van Gaal. Dit Oranje hoeft in principe niet bang te zijn voor Wales. Gareth Bale is bij The Dragons nog altijd de grote man, en dat zegt eigenlijk genoeg. De inmiddels oud-speler van Real Madrid kwam dit seizoen nauwelijks in actie. Ondanks dat er voor Wales weinig grote namen spelen, heeft het vast wel vleugels gekregen nadat het zondag Oekraïne versloeg voor een plekje op het WK. Daarmee werd na 1958 pas de tweede deelname aan een wereldkampioenschap afgedwongen. Wij verwachten een hoop strijd van de thuisploeg, maar dat zal niet genoeg zijn voor een zege. Het zou de negende overwinning van Nederland op Wales betekenen in evenzoveel onderlinge interlands.

WEDTIP
Nederland wint, beide teams scoren en Over 3,5 goals > 5,75

Tegen België scoorden ze respectievelijk twee en één keer; Memphis Depay en Steven Bergwijn. Beiden zijn de afgelopen interlands in absolute topvorm. De aanvaller van Barcelona scoorde maar liefst dertien keer in de laatste negen wedstrijden van Oranje. Met vijf goals in vier duels doet Bergwijn het niet veel slechter. Als Memphis en de speler van nu nog Tottenham Hotspur ook tegen Wales op het scorebord verschijnen, kun jij 5,5 keer je inleg terugverdienen! Lekker toch?!

WEDTIP
Betbuilder: Memphis en Bergwijn scoren > 5,50

Waar kun je Wales – Nederland zien op tv?

De Nations League-wedstrijd tussen Wales en Nederland is woensdagavond vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 3. De voorbeschouwing begint om 20.20 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!