Voorspelling Zuid-Korea – Ghana: sturen de Koreanen Ghana naar huis?

Zuid-Korea - Ghana | TOTO

Voor Zuid-Korea en Ghana staat in de tweede groepswedstrijd in Poule H veel op het spel. Ghana wil de laatste strohalm grijpen en Zuid-Korea doet bij winst serieus mee om een plek bij de laatste zestien. Beide ploegen moeten winnen, maar levert dat ook een aantrekkelijke wedstrijd op?

Zuid-Korea – Ghana
Groep H WK 2022
28 november 2022
14.00 uur, Education City Stadion, Ar Rayyan

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Zuid-Korea pakte een verdiend punt tegen Uruguay, en is daarmee nog volop in de race voor een plek bij de laatste zestien. Winst op Ghana is dan wel geboden. De Ghanezen weerden zich kranig tegen Portugal en hadden zomaar een punt over kunnen houden aan het duel, maar stonden na afloop met lege handen. Verliezen van Zuid-Korea betekent dan ook uitschakeling en dus verwachten we een aanvallend Ghana. De tweede helft tegen Portugal leverde vijf doelpunten op en gezien de positie van de Afrikanen in de groep is een nieuwe doelpuntrijke wedstrijd niet ondenkbaar.

WEDTIP

Meer dan 3.5 doelpunten in de wedstrijd > 4.45

En wie er dan wint? Wij verwachten toch wel Zuid-Korea. Dat het nog spannend werd bij Ghana tegen Portugal hadden de Portugezen vooral aan zichzelf te danken. De nederlaag voor Ghana betekende dat het aantal overwinningen dit kalender jaar op twee blijft staan, in dertien duels. Alleen tegen Nicaragua en Madagaskar werd een potje gewonnen. En op de Afrika Cup sneuvelde Ghana in een poule met Marokko, Gabon en de Comoren al in de eerste ronde. Dat gaat denken wij ook op dit WK gebeuren. Maakt sterspeler Heung-min Son een doelpunt en wint Zuid-Korea? Dan pak je vier keer je inleg!

WEDTIP

Heung-min Son scoort en wint > 4.00

Waar kun je Zuid-Korea – Ghana zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Zuid-Korea en Ghana is maandagmiddag vanaf 14.00 uur live te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?