Voorspelling Zuid-Korea – Portugal: stuntje Koreanen tegen al geplaatste Portugezen?

Zuid-Korea - Portugal | TOTO

Voor Portugal staat er niets meer op het spel in de laatste wedstrijd van de groepsfase. Alleen bij een nederlaag tegen Zuid-Korea en een hele ruime overwinning van Ghana op Uruguay kan groepswinst de Portugezen nog ontgaan. Het zal de Koreanen doen dromen van de volgende ronde!

Zuid-Korea – Portugal
Groep H WK 2022
2 december 2022
16.00 uur, Education City, Ar Rayyan

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Want voorlopig is de achtste finale behoorlijk ver uit het zicht voor Zuid-Korea. Op papier lijkt Portugal te sterk voor de Aziaten, en zelfs bij winst moet er ook nog maar afgewacht worden hoe Uruguay het doet tegen Ghana. Nee, Zuid-Korea is bepaald niet de favoriet voor het bereiken van de achtste finales. 

Zelfs niet als Portugal zonder Cristiano Ronaldo speelt. De sterspeler is licht geblesseerd en zal vermoedelijke gespaard worden. Al weet je bij de eerzuchtige Ronaldo maar nooit of hij daar wel mee akkoord gaat. Bondscoach Santos heeft daarbij al aangegeven dat meerdere spelers rust zullen krijgen. Een plek in de tweede ronde zien we niet gebeuren voor de Koreanen, maar een kleine stunt behoort wellicht wel tot de mogelijkheden.

WEDTIP
Een gelijkspel > 4.00

Rafael Leao kreeg nog maar weinig speeltijd van Santos en met de aankondiging van de bondscoach dat basisspelers rust zullen krijgen opent dat de deuren voor een basisplaats voor de aanvaller van AC Milan. Leao draait bij zijn club een uitstekend seizoen en zal zich ook op het hoogste podium willen laten zien. Bij Milan was de linksbuiten in twintig wedstrijden al betrokken bij zestien doelpunten, met zeven treffers en negen assists. Is Leao tegen Zuid-Korea ook direct betrokken bij een doelpunt? Je verdubbelt er je inleg mee!

WEDTIP
Leao scoort of geeft een assist > 2.00

Waar kun je Zuid-Korea – Portugal zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Zuid-Korea en Portugal is vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur live te zien op NPO 2 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?